Katalog

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Listeye geri dön

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH'nin Vakumlu lehimleme makinesi (VVBM 200)

Ürün sorgulama  

  1. Lehimleme teknolojisi için kanıtlanmış indüksiyon sistemlerimize ek olarak, 2018'den beri yenilikçi vakumlu lehimleme sistemimiz VVBM 200'ü (Dikey Vakumlu Lehimleme Makinesi) de sunuyoruz. Daha küçük toplam hacme sahip küçük ve orta ölçekli şirketlere de uygun bir çözüm sunmak için, 2022'den beri mevcut olan daha kompakt ve uygun maliyetli VVBM150'yi geliştirdik.

    Vakumlu lehimleme makinesi, 350 mm'lik (veya VVBM150 için 240 mm) tüm uzunluğu bileşenler için kullanılabilir hale getiren vakum odasının dikey tasarımı ile karakterize edilir. Bileşenler farklı seviyelere yerleştirilebilir (hepsi 25 mm mümkündür) ve 3 bölgeli sıcaklık kontrolümüz (veya VVBM150 için 2 bölge) vakum odası içinde optimum sıcaklık dağılımı sağlar. Sonuç olarak, 10 °C'den daha az sıcaklık farkları mümkündür. Sistemin ve bileşenlerin kirlenmesini mümkün olduğunca düşük tutmak için, mümkün olduğunca metalsiz çalışmak amacıyla vakum odası olarak bir kuvars cam tüp seçtik. Bu, vakumla lehimlenen ürünlerin bileşen kalitesinin daha da optimize edilmesini sağlar.

    Vakumlu lehimleme sistemimiz ayrıca proses kontrolü ve geliştirme için dahili bir görüntüleme penceresine sahiptir. Müşterilerimize sadece sistemin kendisini değil, aynı zamanda lehim seçimi ve proses seçimi de dahil olmak üzere lehimleme prosesi hakkında kapsamlı tavsiyeler de sunuyoruz.

    Sadece VVBM200 ile, toplam döngü süresini azaltmak için aktif nitrojen soğutmayı entegre etme seçeneği sunuyoruz. Buna ek olarak sistem, yüksek sıcaklıklarda aktif lehimlerde gümüş gazının dışarı çıkmasını önlemek için kısmi basınç kontrolü ile donatılmıştır. Bu özellikle yüksek mukavemet elde etmek için MKD veya CVD lehimleme gibi uygulamalar için geçerlidir.

    Özet olarak, size aşağıdaki avantajları sunuyoruz:

    Maksimum alan kullanımı için vakum odasının dikey tasarımı
    Proses kontrolü ve geliştirme için görüntüleme penceresi
    VVBM200'e özel: Yüksek sıcaklıklarda lehimleme için kısmi basınç kontrolü (gümüş gaz çıkışı yok)
    VVBM200'e özel: Toplam işlem süresini azaltmak için isteğe bağlı nitrojen soğutma
    3 bölgeli sıcaklık kontrolü sayesinde 10 °C'nin altında yüksek sıcaklık homojenliği (bkz. vVBM150 ile 2 bölgeli sıcaklık kontrolü)


Vakumlu lehimleme sistemimiz hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki bağlantıda yer alan ürün videomuzu izlemenizi öneririz: https://www.youtube.com/watch?v=8d_108ZymKU

Ürün sorgulama  

Vacuum brazing alanında daha fazla ürün

Vakumlu Lehimleme / Lehimleme Makinesi (VVBM150)

Lehimleme teknolojisi için kanıtlanmış indüksiyon sistemlerimize ek olarak, 2018'den beri yenilikçi vakumlu lehimleme sistemimiz VVBM 200'ü (Dikey Vakumlu Lehimleme Makinesi) de sunuyoruz. Daha küç...