Katalog

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

igus® GmbH hakkında

igus® hikayesi 15 Ekim 1964'te Günter Blase ile Köln-Mülheim'da çift katlı bir garajda başlar. İlk yirmi yıl, karmaşık teknik polimer bileşenleri tedarikçisi olarak çalıştık. 1983'te Frank Blase kendi üretim hattımız Hareketli Kablo Taşıma Kanalı Sistemleri ve polimer yataklarla satış mühendisi ağını başlattı. 1985 ile 2014 yılı arasında, 40 çalışandan tüm dünyaya yayılmış 2150 igus® çalışanına büyüdük. Gelecek yıllarda da genişlemeye yatırım yapmaya devam edeceğiz. Modern malzemeler sayesinde çok fazla fırsat var!

Mil asansör tablosu

Bakım gerektirmeyen igus® kılavuz vida üniteleri, çeşitli malzeme ve şaft kombinasyonlarında mevcuttur. Tüm uygulamalar için doğru modül.

Plastik rulman

igus® polimer kaymalı yataklar, plastik burçlardan kanıtlanmış ve test edilmiş, buna bağlı olarak tahmin edilebilir ve hızlı temin edilebilir makine parçalarına giden adımdır.

Plastik jaklar

igus® polimer kaymalı yataklar, plastik burçlardan kanıtlanmış ve test edilmiş, buna bağlı olarak tahmin edilebilir ve hızlı temin edilebilir makine parçasına giden adımdır.

Kendi kendini yaðlayan yataklar

Tanıdık döner bilyalı yatak sistemlerinin aksine drylin® lineer kaymalı yataklar, kayma plakaları üzerinde hareket eder. drylin® lineer yatak sistemleri kuru çalışma için tasarlanmıştır. Böylece uygul...

Trapez helezon diþlileri

igus®'tan trapez dişli somunlar: Kuru çalışan, yağlamasız, kire dayanıklı, bakım gerektirmeyen, üstün işletim özelliklerine sahip, korozyona dayanıklı, düşük gürültülü, maks. 90 °C'ye kadar sıcaklıkla...

Lineer kayar yataklar

drylin® R lineer yataklar, lineer teknoloji için özel olarak geliştirilmiş, aşınmaya son derece dayanıklı polimerlere dayanır. Boyutlar, standart bilyalı yataklarla uyumludur.

Dip yataðý

Küresel ayarlanabilirliğe dayalı olarak igubal® yatak yuvaları, mil yanlış hizalamalarını, eğim ve sapmaları ideal olarak telafi eder.

Aksiyal mafsallı yataklar

Eksenel yatakların özel karakteristikleri arasında kolay montaj, hizalama hataları telafisi, kenar yükleri telafisi, çok iyi kayma ve aşınma özellikleri ve küçük montaj alanı bulunmaktadır.

Lineer tekniği

Sıfır bakımın yanı sıra drylin® lineer teknolojisinin ana özellikleri arasında sağlamlık ve kir, su, kimyasallar, ısı veya darbe gibi faktörlere dayanıklılık da yer almaktadır.

Flanş yuvaları

drylin® R flanşlı yuvalar, yuvarlak veya kare flanşlı lineer yataklar olarak da mevcuttur. Lineer yataklar, lineer teknoloji için özel olarak geliştirilmiş, aşınmaya son derece dayanıklı polimerlere d...

Robot hatlarý

chainflex® robot kabloları veya burulma kabloları, kontrol kabloları veya enerji kabloları gibi çeşitli tasarımlarda mevcuttur.

Trapez somun

Bu ürün için Türkçe olarak hiçbir açıklama bulunmamaktadır. Açıklamayı İngilizce olarak okuyun veya şirketle iletişime geçin.