Katalog

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

igus® GmbH hakkında

igus® hikayesi 15 Ekim 1964'te Günter Blase ile Köln-Mülheim'da çift katlı bir garajda başlar. İlk yirmi yıl, karmaşık teknik polimer bileşenleri tedarikçisi olarak çalıştık. 1983'te Frank Blase kendi üretim hattımız Hareketli Kablo Taşıma Kanalı Sistemleri ve polimer yataklarla satış mühendisi ağını başlattı. 1985 ile 2014 yılı arasında, 40 çalışandan tüm dünyaya yayılmış 2150 igus® çalışanına büyüdük. Gelecek yıllarda da genişlemeye yatırım yapmaya devam edeceğiz. Modern malzemeler sayesinde çok fazla fırsat var!

Kablolar, tesisatlar

chainflex®, hareketli kablo kanalları için özel olarak test edilmiş kablolardır. chainflex® kablolar en küçük bükme yarıçapıyla ve çeşitli kılıf malzemeleriyle mevcuttur.

Plastik yarı mamuller

Teknik stok çubuk için iglidur® malzemeleri, stoktan yuvarlak malzeme olarak veya tamamen işlenmiş özel biçimlerde mevcuttur. Maliyet etkindir, aşınmaya dayanıklıdır ve iyi nem emilim özelliklerine sa...

Lineer yataklar

drylin® lineer yatakların avantajları arasında kendi kendini yağlama, bakım gerektirmeme, son derece kirli ortamda kullanım ve hizalama hatalarının telafisi yer almaktadır.

Kablo zincirleri

igus® hareketli kablo kanalı sistemleri kılavuzlama ve koruma için tasarlanmıştır. Hareketli kablo kanalları, modern makinelerin göbek bağıdır. Arıza süresini kısaltır ve servis ömrünü uzatır.

Fiber optik kablo

chainflex® fiber optik kablolar, 500 metreye kadar iletim menziline sahiptir ve özel uzunluklarda döşenebilir. Ayrıca son derece esnek kablolar aşınmaya son derece dayanıklıdır, endüstriyel kullanımla...

Kumanda hatları

chainflex® kontrol kabloları, en küçük bükme yarıçapına uygun kablolardır. Bu farklı özelliklerin bir kombinasyonu, blendajlı ve blendajsız kontrol kablosu olarak mevcuttur.

Ray girişleri

drylin® dört farklı kategoride bakım ve yağlama gerektirmeyen bir dizi lineer kaymalı yataktır. Sıfır bakımın yanı sıra ana özellikler arasında sağlamlık ve dış etkilerden etkilenmeme yer almaktadır.

Plastik rulmanlar (xiros®)

xiros® polimer bilyalı yataklar, DIN 625 standardını esas alan tek sıra oluklu bilyalı yataklardır. Metal bilyalı yatakların aksine, plastik bilyalı yataklar tamamen yağlama gerektirmeden çalışır.

Bakým gerektirmeyen rulmanlar

Binlerce deneysel test sonucuna dayalı olarak, hemen her durumda iglidur® kaymalı yatakların servis ömrüne ilişkin güvenilir ayrıntılar sağlayabiliriz.

Kaydýrma folyolarý

Laynerli drylin® R lineer kaymalı yataklar, lineer teknoloji için özel olarak geliştirilmiş, aşınmaya son derece dayanıklı polimerlere dayanır. Boyutlar, standart bilyalı yataklarla uyumludur.