Katalog

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

igus® GmbH hakkında

igus® hikayesi 15 Ekim 1964'te Günter Blase ile Köln-Mülheim'da çift katlı bir garajda başlar. İlk yirmi yıl, karmaşık teknik polimer bileşenleri tedarikçisi olarak çalıştık. 1983'te Frank Blase kendi üretim hattımız Hareketli Kablo Taşıma Kanalı Sistemleri ve polimer yataklarla satış mühendisi ağını başlattı. 1985 ile 2014 yılı arasında, 40 çalışandan tüm dünyaya yayılmış 2150 igus® çalışanına büyüdük. Gelecek yıllarda da genişlemeye yatırım yapmaya devam edeceğiz. Modern malzemeler sayesinde çok fazla fırsat var!

Kablo kanallarý

Hareketli kablo kanalı sistemleri veya kablo kanalları, modern makinelerin göbek bağıdır. Enerji, veri ve sinyal beslemesi işlevlerini karşılar ve bu nedenle sürekli hareket halindedir.

Korunmuş kablolar

Bu ürün için Türkçe olarak hiçbir açıklama bulunmamaktadır. Açıklamayı İngilizce olarak okuyun veya şirketle iletişime geçin.

Kablo kanallarý

Hareketli kablo kanalı sistemleri, modern ambalaj makinelerinin göbek bağıdır. Enerji, veri ve sinyal beslemesi işlevlerini karşılar ve bu nedenle sürekli hareket halindedir.

Kablo tutucu

Çoğu uygulama, montaj braketindeki standart C profil ürün aralığımızdan ve alan tasarruflu "chainfix" kelepçelerden yararlanabilir ve kanal tarak pleytli ve kablo bağıyla kolay gerilim giderme için ay...

Özel kablolar

igus® özel amaçlı kablolar yağa, UV ışınlarına dayanıklıdır ve alev geciktiricidir. Dış kılıf, TPE bazlıdır.

Yük traversleri

"igus®'tan rot ucu destekleri ve şaft blokları: sert ve hareketli rot ucu destekleri, çeşitli tasarımlarda ve çeşitli malzemelerden şaft blokları. "

Bilyeli rulman

xiros® polimer bilyalı yataklar, DIN 625 standardını esas alan tek sıra oluklu bilyalı yataklardır. Yağlama ve bakım gerektirmeyen bilyalı yataklar dört parçadan oluşmaktadır: dış bilezik, iç bilezik,...

Kayar yatak kovanları

iglidur® kaymalı yatak burçları bakım gerektirmez, RoHS uyumludur, yağlama gerektirmez, aşınmaya dayanıklıdır ve elektrik iletkendir.

Yatak burçlarý

iglidur® yatak burçlarının genel özellikleri, bakım gerektirmeme, yağlama gerektirmeme, korozyona dayanıklılık, kire karşı yüksek dayanıklılık, yüksek boyut doğrulu vs.'yi kapsar.

Mafsallı yataklar

igubal® küresel yataklar, kendinden ayarlanır yatakların tasarım mühendisliği avantajları sunduğu veya montajı kolaylaştırmaya yardımcı olduğu durumlarda kullanılabilir.

Fiber optik

chainflex® fiber optik kablolar, PUR dış kılıflı, yağ ve UV ışınlardan etkilenmeyen ağır hizmet tipi kullanıma yönelik gradyanlı fiber optik kablolardır.