Katalog

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

igus® GmbH hakkında

igus® hikayesi 15 Ekim 1964'te Günter Blase ile Köln-Mülheim'da çift katlı bir garajda başlar. İlk yirmi yıl, karmaşık teknik polimer bileşenleri tedarikçisi olarak çalıştık. 1983'te Frank Blase kendi üretim hattımız Hareketli Kablo Taşıma Kanalı Sistemleri ve polimer yataklarla satış mühendisi ağını başlattı. 1985 ile 2014 yılı arasında, 40 çalışandan tüm dünyaya yayılmış 2150 igus® çalışanına büyüdük. Gelecek yıllarda da genişlemeye yatırım yapmaya devam edeceğiz. Modern malzemeler sayesinde çok fazla fırsat var!

Yuva yatakları

drylin® R lineer yataklar, lineer teknoloji için özel olarak geliştirilmiş, aşınmaya son derece dayanıklı polimerlere dayanır. Boyutlar, standart bilyalı yataklarla uyumludur.

Kaymalı yatak (iglidur®)

iglidur® kaymalı yataklar bakım gerektirmez, RoHS uyumludur, yağlama gerektirmez, aşınmaya dayanıklıdır ve elektrik iletkendir.

Kumanda kablosu

chainflex® kontrol kabloları, orta hizmet tipi kullanıma yönelik kablolardır. Son derece esnek kablolar alev geciktiricidir ve bir PVC dış kılıfla korunmaktadır.

Aksiyal yataklar

Kendinden ayarlı küresel igubal® eksenel yataklar, montajı son derece kolay üniteler olup, hizalama hatalarını telafi etmeye ve kenar yüklerinden kaçınmaya yardımcı olur.

Mafsal başları

igubal® manda gözleri normal ortam sıcaklığında yüksek yükleri emer, mükemmel titreşim sönümlemesi özelliklerine sahiptir ve klasik metal manda gözü gövdelerin yalnızca beşte biri ağırlığındadır.

Çatal baþlar

igubal® çatal mafsallar, DIN 71752 standardına uygun olarak igumid G'den üretilen sert plastik çatal mafsallardır ve E montaj boyutundaki manda gözü yataklarla eş olarak kullanılabilir.

Lineer Kızaklar (DryLin®)

DryLin ® | Yuvarlanma yerine kayma

DryLin ® dört ana ürün serisinden oluşan bakım gerektirmeyen, yağlama gerektirmeyen lineer kaymalı rulman serisidir. Sıfır bakıma e...

Veri transfer kabloları

En küçük bükme yarıçapı, hareketli kablo kanallarında test edilmiş 30 milyon çevrim, çeşitli kılıf malzemeleri, UL, CE, CSA ve Desina gibi çeşitli sertifika ve uyum etiketleri

Kablo kanalları

Yüksek çevrim oranı, hız ve ivmelenmeye sahip, zorlu çevre koşullarına yönelik daha hassas uygulamalar, test edilmiş ve işlevsel olarak güvenilir lineer sistemler gerektirir.

Açýlý mafsallar

Bu ürün için Türkçe olarak hiçbir açıklama bulunmamaktadır. Açıklamayı İngilizce olarak okuyun veya şirketle iletişime geçin.

Halojen içermeyen kablo

chainflex® kablolar, ağır hizmet tipi kullanımlar için son derece esnek kablolardır. PVC ve halojen içermez ve yağa ve UV ışınlarına özellikle dayanıklıdır.

Enerji kablosu

Zorlu çevre koşulları dahil olmak üzere yüksek çevrim oranı, hız ve ivmelenme gerektiren uygulamalar, tam da chainflex® kabloların sunduğu gibi test edilmiş ve kalıcı güvenilirlikte sistemlere ihtiyaç...