Katalog

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

igus® GmbH hakkında

igus® hikayesi 15 Ekim 1964'te Günter Blase ile Köln-Mülheim'da çift katlı bir garajda başlar. İlk yirmi yıl, karmaşık teknik polimer bileşenleri tedarikçisi olarak çalıştık. 1983'te Frank Blase kendi üretim hattımız Hareketli Kablo Taşıma Kanalı Sistemleri ve polimer yataklarla satış mühendisi ağını başlattı. 1985 ile 2014 yılı arasında, 40 çalışandan tüm dünyaya yayılmış 2150 igus® çalışanına büyüdük. Gelecek yıllarda da genişlemeye yatırım yapmaya devam edeceğiz. Modern malzemeler sayesinde çok fazla fırsat var!

Diþli çubuklar

Yağlamasız, kire dayanıklı, bakım gerektirmeyen, üstün işletim özelliklerine sahip, korozyona dayanıklı, düşük gürültülü kuru çalışma özelliklerine sahip kılavuz vidalar, maks. 90 °C'ye kadar sıcaklık...

Lineer sistemler

drylin® lineer sistemleri kuru çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Böylece uygulamalarınız, gresten veya yağdan kirlenmeye karşı korunur.

Enerji aktarma zincirleri

İster bir dairesel hareket, ister dikey strok isterse de çok uzun bir eksen planlayın, garantili işleve sahip sipariş miktarı 1 adetten başlayan uygun enerji besleme sistemi çözümüne sahibiz.

BUS hatlarý

chainflex® BUS kabloları çeşitli sertifikalara ve uygunluk etiketlerine sahip olup, yüksek hızlarda ve ivmelenme değerlerinde kullanılabilir. Seçim yapabileceğiniz PVC bus kabloları, PUR bus kabloları...

Servo hatlarý

Tüm yaygın tahrik sistemi üreticileri için maliyet etkin, UL onaylı, blendajlı, yağa dayanıklı PVC servo kablosu ailesi. Desteklenmemiş hareketli kablo kanallarında kullanım için özel olarak geliştiri...

Konfeksiyon Kablolar

Yerleştirilmiş tahrik kabloları: çeşitli standartlara uygun olarak çeşitli kablo türleri, 7.5xd'den başlayan en küçük bükme yarıçapları, PVC bazlı dış kılıflar

Kontrol kabloları

En küçük bükme yarıçaplı hareketli kablo kanalları için chainflex® kontrol kabloları. Kablolar, milyonlarca çevrimle hareketli kablo kanallarında test edilmiştir. Seçim yapabileceğiniz PVC kontrol kab...

Yaylı kapak civataları

Tek parça igubal® yay yüklü pim. Kolay takma, kolay sökme, E montaj boyutu çatal mafsallarla birleştirilebilir, yüksek dayanımlıdır.

Flanş yatakları

Flanşlı yatak tasarımı, doğru toleransta yuva delikleri mümkün olmadığında iglidur® yüksek performanslı kaymalı yatakların kullanılmasına imkan tanır.

Konik kovanlar

drylin® sert plastik yataklar, çok düşük boşluk ve düşük maliyetle caziptir. Boyutlar, döner bilyalı yatakların standardına eşittir.

Sinyal kablosu

Yüksek çevrim oranı, hız ve ivmelenmeye sahip, zorlu çevre koşullarına yönelik daha hassas uygulamalar, kablolar açısından test edilmiş güvenilir sistemler gerektirir.

Kýlavuz arabasý

Kýlavuz arabasý

Bu ürün için Türkçe olarak hiçbir açıklama bulunmamaktadır. Açıklamayı İngilizce olarak okuyun veya şirketle iletişime geçin.