Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

13.10.2023 01:10

Dunkermotoren SPS Nürnberg'de

Otomasyon endüstrisinin buluşma noktası olan sps Nürnberg, 14-16 Kasım 2023 tarihleri arasında otomasyon ve IIoT için çok sayıda çözüm sergileyecek. AMETEK'in iki markası Dunkermotoren ve MAE'nin Salon 4-481'deki yeni standında da bu durum geçerli olacak

Dunkermotoren, PLG 75 SL Servoline redüktörünü ilk kez sps'de tanıtıyor. Her zamanki yüksek kalitesi, performansı ve >20.000 saatlik hizmet ömrü ile sürücü üreticisinin dayanıklı DC servo motorları ile birlikte rakipsiz bir komple çözüm sunuyor.

BG 45 dPro, Motor Kontrol Platformunu (MCP) temel alan BLDC motor portföyünün yeni bir üyesidir. MCP, tüm akıllı BG motorlarında ve Dunkermotoren'in bazı harici elektroniklerinde kullanılan ve çeşitli parametrelerin ve güvenlik işlevlerinin programlanmasını sağlayan modüler bir konsepttir. Tüm BG dPro motorlarda olduğu gibi, BG 45 dPro'nun gücü, komple motor elektroniğinin zaten kompakt olan gövdeye entegre edilmesidir. Motor, 110 W'a kadar sürekli çıkış gücü ve 4.720 rpm'ye kadar nominal hızlarıyla, aynı nominal gerilime sahip öncüllerinden daha güçlüdür.

Akıllı motorlar ve kontrolörlerle uyumlu olarak, IIoT markası nexofox, ürün verilerinin gelecekte yönetim kabukları aracılığıyla dijital ikizler şeklinde müşterilere nasıl kolayca sunulabileceğini gösteriyor. Conplement, Endress & Hauser, Kübler, ifm ve AS-Schneider ortaklarıyla birlikte, yönetim kabuklarını standartlaştırılmış ve üreticiden bağımsız bir şekilde sağlayabilmek için Açık Endüstri 4.0 İttifakı'nın desteğiyle burada bir çözüm geliştirildi. Bu arada nexofox, klasik IIoT Kullanım Durumları için Dunkermotoren DNA'sının modüler fikrini dijital dünyada da sürdürüyor. NexoLink ile nexofox, Dunkermotoren'in tüm IIoT tekliflerinin basit entegrasyonu için merkezi bir temel modül sunuyor. Buna ek olarak nexofox, dişli kutusu aşınmasının sensörsüz olarak belirlenmesine yönelik bir kestirimci bakım modülü olan Smart Diagnostics'in daha da modüler bir şekilde genişletilmesinin bir ön izlemesini sunuyor. Yazılım yelpazesinin genişletilmesine ek olarak, BGE 5510 dPro'nun güçlü bir uzantısı olan nexofox kontrolör BGE 8060 dPro da duyurulacak.

Tahrik teknolojisi uzmanı, sürücüsüz taşıma sistemleri için NG 1000 WO göbek dişlisi ile yeni bir çözüm sunuyor. Motor ve dişli kutusu kombinasyonu sadece 95 mm'lik bir toplam yükseklik gerektiriyor ve böylece özellikle düşük bir alttan geçme yüksekliğine sahip araçlara olanak sağlıyor. aks ofseti sayesinde tahrikler araçta yan yana dizilebiliyor, bu da minimum genişliği 600 mm'ye düşürüyor ve AGV'nin hızlanma kapasitesinin yanı sıra yük kapasitesini de artırıyor. Alanın önemli bir maliyet faktörü olduğu zamanlarda, Dunkermotoren böylece alan ve maliyet açısından verimli lojistik çözümlerinin uygulanmasına katkıda bulunur.

Öte yandan kardeş şirket MAE, 2023'te tamamen farklı, ancak daha az güncel olmayan bir eğilime adanmıştır: yerel kaynak kullanımı. MAE bu eğilime tam olarak hitap ediyor ve ürünlerini yalnızca Avrupa'da üretiyor. MAE'nin step motor portföyü; frenler, enkoderler, dişliler ve elektronik aksamlarla birlikte, uygulamaya bağlı olarak esnek bir şekilde monte edilebilen birçok tahrik çözümü sunmaktadır. Yeni, entegre sGo elektroniği, Nema 17 ve Nema 23 boyutları için maliyet açısından optimize edilmiş bir varyant sunuyor.

Kaçırmayın: 14 Kasım 2023 tarihinde, Dunkermotoren Bölge Satış Müdürü Franz Vogt, sps ticaret fuarındaki konferans programında saat 9:30'da bir DC servo motorun bir AC servo motorun yerini ne ölçüde alabileceğini açıklayacak.

Daha fazla haber

Dunkermotoren'in yeni 4Q kontrolörü uygun fiyata yüksek performans sunuyor
Dunkermotoren tam otomatik ve dijitalleştirilmiş intralojistiğin önünü açıyor

Dunkermotoren'in STO'lu akıllı dPro motorları için SISTEMA güvenlik kütüphanesi...

Bir AMETEK markası olan Dunkermotoren, fırçasız DC motoruyla Minas Gerais Üniversitesi Milhagem Takımı yarış arabasına güç vermekten gurur duyuyor
Dunkermotoren Motion Journal'ın yeni sayısını yayınladı "mo

14-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında Amsterdam'da düzenl...