Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

02.09.2024 00:09

Endüstriyel otomasyon için yeni tahrik çözümleri

Dunkermotoren tam otomatik ve dijitalleştirilmiş intralojistiğin önünü açıyor


18 ve 19 Eylül tarihlerinde endüstriyel otomasyon uzmanları ve uygulayıcıları Chemnitz'deki all about automation'da bir araya gelecek. Yeni yazılımlar, robotik çözümler ve otomasyon bileşenleri üzerine yapılacak fikir alışverişi, yeni gelişmeleri önemli ölçüde etkileyecek ve sektörü ileriye taşıyacaktır.

Bir AMETEK markası olan Dunkermotoren de bu sektörel buluşma noktasında yer alacak ve yenilikçi tahrik teknolojisi ve dijital çözümlerle intralojistiği güçlendirecek.

Örneğin, tahrik teknolojisi üreticisinin uzun ömürlü DC servo motorları ile birlikte 20.000 saatin üzerinde hizmet ömrüne sahip yeni PLG 75 SL Servoline dişli kutusu, özellikle yüksek çevrim oranlarına sahip endüstriyel uygulamaların otomasyonu için mükemmel bir çözümdür.

Özellikle AGV'ler ve AMR'ler gibi sürücüsüz taşıma sistemlerine yönelik bir ürün portföyü, 4 tona kadar yükleri depolar ve üretim holleri boyunca güvenli bir şekilde manevra ettiren özellikle kompakt çözümler sağlar.

İster mobil ister bir sisteme entegre olsun, şirket içi dijital marka nexofox'un yazılım çözümleri, konumdan bağımsız olarak tüm motor ve işletim verilerinin canlı olarak izlenmesini sağlar. Durum izleme ve kestirimci bakım artık geleceğin hayalleri değil, nexofox sayesinde akıllı fabrikanızda zaten bir gerçek.

Yarının endüstriyel otomasyonunu tasarlayın ve Dunkermotoren'i aaa Chemnitz'de 1-127 numaralı stantta ziyaret edin.

Daha fazla haber

Dunkermotoren'in yeni 4Q kontrolörü uygun fiyata yüksek performans sunuyor

Dunkermotoren'in STO'lu akıllı dPro motorları için SISTEMA güvenlik kütüphanesi...

Bir AMETEK markası olan Dunkermotoren, fırçasız DC motoruyla Minas Gerais Üniversitesi Milhagem Takımı yarış arabasına güç vermekten gurur duyuyor
Dunkermotoren Motion Journal'ın yeni sayısını yayınladı "mo

14-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında Amsterdam'da düzenl...

En yüksek hassasiyet gereksinimleri için Dunkermotoren'den yeni yüksek çözünürlüklü kodlayıcı