Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

04.04.2024 01:04

Interclean Amsterdam 2024 - MAE en son önemli noktaları sunuyor

14-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında Amsterdam'da düzenlenecek olan Interclean fuarı, dünyanın temizlik ve hijyen uzmanlarına kapılarını açıyor. AMETEK'in bir markası olan MAE, temizlik ve hijyen pazarının tanınmış bir tedarikçisi olarak katılımcı olarak yer alıyor. MAE, 7. Salon 420 numaralı stantta temizlik pazarına yönelik en son yeniliklerini sunuyor.

MAE'nin üfleyicileri, yıkayıcı-kurutucuların emme işlevi için uzun yıllardır kullanılmaktadır. Mükemmel hava performansı, sessiz çalışma, yüksek hız ve çok iyi bir güç, boyut ve ağırlık oranı ile baskı yaparlar. Ayrıca, tüm ürünler yeni Ecodesign Direktifine göre sınıfının en iyisi enerji verimliliği ile donatılmıştır ve Avrupa'da üretilmiştir.

Özellikle AC ve DC versiyonları bulunan yeni By-Pass Üniversal Üfleyici BU 82 2 kademeli, yıkama makinelerinin benzersiz performans gereksinimleri için geliştirilmiştir. Üfleyici, küçük ve kompakt bir tasarımda yüksek verimlilik sunar. Düşük ağırlığı sayesinde mobil cihazlar için mükemmel şekilde uygundur ve uzun hizmet ömrü ve yıkayıcı kurutucularda kullanımları için faydalı diğer özellikler gibi ek özelliklerle etkileyicidir.

Fırçasız üfleyiciler ve motorlar yelpazesinde MAE, yeni BB 42 By Pass'ı sunar: Yerleşik hız kontrolü ve optimize edilmiş hava akış sistemine sahip yüksek hızlı bir BLDC üfleyici. Ayrıca, yüksek verimliliği ve paket boyutuna kıyasla olağanüstü bir hava performansına sahip olması nedeniyle pille çalışan uygulamalar için mükemmel bir şekilde uygundur.

Bir diğer önemli nokta ise MAE'nin AC ve DC versiyonlarında hem By Pass hem de Thru-Flow konfigürasyonlarında mevcut olan 89 motor platformudur. Daha fazla verimlilik ve daha az gürültü emisyonu sunan bu fırçasız üfleyici, dayanıklılık ve optimum performans sağlayan sağlam bir alüminyum gövdeye ve pervaneye sahiptir. Yerleşik sürücü kontrolü ve kapalı döngü hız ayarı ile çeşitli temizlik ekipmanları için çok yönlü bir çözümdür.

MAE'nin kardeş şirketi ve aynı zamanda AMETEK'in bir markası olan Dunkermotoren, MAE standında ortak sergi düzenliyor. Dunkermotoren, endüstriyel otomasyon ve otomatik yönlendirmeli araçlar (AGV'ler) alanında iyi bilinmektedir ve otonom ve binilebilir temizlik makineleri gibi uygulamalar için değerli bir deneyim sunmaktadır. NG 250 göbek dişli kutusuna sahip BLDC motor BG 66 dPro, temizlik robotları için mükemmel bir hareket tahrikidir. Çözüm, kompakt ve sağlam tasarımı, uzun kullanım ömrü ve farklı boyutlarda ve farklı radyal yük kapasitelerinde mevcut olmasıyla etkileyicidir - hepsi Almanya'da üretilmiştir.











Daha fazla haber

Dunkermotoren Motion Journal'ın yeni sayısını yayınladı "mo
En yüksek hassasiyet gereksinimleri için Dunkermotoren'den yeni yüksek çözünürlüklü kodlayıcı
16-18 Nisan 2024 tarihleri arasında Messe Frankfurt'ta, A171 standında.
Nexofox'un MotionCode programlama ortamının yenilenmesiyle, akıllı motorları programlamak artık daha da kolay ve merkezi olmayan otomasyon mimarileri için artık herhangi bir sınır yok.

Yaygın olarak kullanılan ve çok yönlü - bir AMETEK markası olan Dunkermotoren'in BG 75 fırçasız m...

AMETEK'in bir markası olan Dunkermotoren, SL 38 ürün ailesi ile yeni bir yüksek performanslı lineer motor serisini piyasaya sürdü. Paslanmaz çelik versiyonu olan ServoLine 38 STL (Paslanmaz Çelik), en yüksek malzeme kalitesi ve dayanıklılığı ile göz dolduruyor