Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

12.09.2024 01:09

Tam entegre uygun maliyetli kontrolör

Dunkermotoren'in yeni 4Q kontrolörü uygun fiyata yüksek performans sunuyor

Bir AMETEK markası olan Dunkermotoren'in BG 42 fırçasız motoru uzun süredir çok çeşitli uygulama ve endüstrilerde kullanılmaktadır. Şimdi tahrik teknolojisi üreticisi piyasaya başka bir entegre kontrolör sunuyor. BG 42 dGo, özellikle uygun bir fiyata yüksek performansıyla göz dolduruyor. Tam teşekküllü 4 kadranlı kontrolör, fabrika çıkışında parametrelendirilebilir ve girişleri aracılığıyla kolayca kontrol edilebilir. Ayrıca, seçilen uzunluk ve nominal gerilimden (BG 42x15 12V ila BG 42x45 48V) bağımsız olarak motorun tüm potansiyelinden yararlanır.

Kontrolörün motor gövdesine entegre edilmesi ve çalışma parametrelerinin optimize edilmesiyle, değerli enerjiden tasarruf sağlayan ve pille çalışan cihazların çalışma süresini önemli ölçüde uzatan özellikle verimli bir sürücü yapılandırılabilir.

Yapılandırılabilir bağlantılar sayesinde, uygulamada gerekli olan motorun tam işlevselliği mümkün olduğunca az kabloyla eşleştirilebilir. Örneğin temel versiyonda, tam potansiyelden yararlanmak için güç kaynağına ek olarak yalnızca bir analog giriş, bir hız çıkışı ve iki dijital giriş gereklidir.

Koruma sınıfı gerekli mi? Sorun değil! Yeni dGo kontrolör, hibrit fişlerle donatılmış ve IP65'e kadar mevcut olan sağlam BG45 versiyonuna da entegre edilebilir. Örneğin pompa uygulamalarında, yeni BG42 dGo kontrolör, hassas bir şekilde kontrol edilen hız ve gerekli akış hızının tam olarak yapılandırılmasını sağlar, bu da böyle bir sistemin verimliliğini büyük ölçüde artırır. Bununla birlikte, örneğin süt sağım robotları veya üretim sistemlerinde kayış gerginliği kontrolü için gerekli olan tork sınırlaması da her uygulama için hassas ve tekrarlanabilir bir şekilde ayarlanabilir. BG 42 dGo ile Dunkermotoren, birçok uygulama için optimum şekilde yapılandırılabilen özellikle ekonomik bir tahrik konsepti sunmaktadır.

Daha fazla haber

Dunkermotoren tam otomatik ve dijitalleştirilmiş intralojistiğin önünü açıyor

Dunkermotoren'in STO'lu akıllı dPro motorları için SISTEMA güvenlik kütüphanesi...

Bir AMETEK markası olan Dunkermotoren, fırçasız DC motoruyla Minas Gerais Üniversitesi Milhagem Takımı yarış arabasına güç vermekten gurur duyuyor
Dunkermotoren Motion Journal'ın yeni sayısını yayınladı "mo

14-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında Amsterdam'da düzenl...

En yüksek hassasiyet gereksinimleri için Dunkermotoren'den yeni yüksek çözünürlüklü kodlayıcı