Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

25.09.2023 01:09

Odak noktasında sürdürülebilirlik - yeni Dunkermotoren müşteri dergisi

Motion Journal "mo'nun yeni sayısı gerçekten neyin önemli olduğuna odaklanıyor: Çevremiz

Bir AMETEK markası olan Dunkermotoren, müşteri dergisi "mo "nun yedinci sayısı için çok özel bir şey hazırladı. Yeni bir formatta çekici bir şekilde sunulan tahrik teknolojisi üreticisi, perde arkasına bir bakış sunuyor ve okuyuculara sürdürülebilirlik temasının şirkette nasıl işlediğini açıklıyor.

Dunkermotoren'de verimlilik için sadece motorlar değil, tüm ürün oluşturma süreci gözden geçiriliyor. "Sürdürülebilirlik bizim için merkezi bir öneme sahip. Dunkermotoren Grubu Genel Müdürü Uwe Lorenz, "Dunkermotoren'de her gün karbon ayak izimizi azaltmak ve hem şirket hem de birey olarak çevrenin korunmasına giderek daha fazla katkıda bulunmak için çeşitli şekillerde çalışıyoruz" diyor.

Yeni müşteri dergisi ile şirket, Dunkermotoren Group'un tüm alanlarında sürdürülebilirlik fikrini nasıl hayata geçirdiğine dair ayrıntılar sunuyor.

İster EGS Automation tarafından kullanılan Yaskawa robotlarının enerji geri kazanımı, ister akıllı nexofox hizmetleri sayesinde kaynak tasarrufu sağlayan motor işletimi, ister Dunkermotoren ve MAE'deki motor üretiminde kısa tedarik zincirlerinin yardımıyla olsun, grubun her üyesi günlük süreçlerde daha fazla sürdürülebilirliğe katkıda bulunuyor. Ve çalışanların kendileri de kelimenin tam anlamıyla aktif hale geliyor.

Daha fazla haber

Dunkermotoren'in yeni 4Q kontrolörü uygun fiyata yüksek performans sunuyor
Dunkermotoren tam otomatik ve dijitalleştirilmiş intralojistiğin önünü açıyor

Dunkermotoren'in STO'lu akıllı dPro motorları için SISTEMA güvenlik kütüphanesi...

Bir AMETEK markası olan Dunkermotoren, fırçasız DC motoruyla Minas Gerais Üniversitesi Milhagem Takımı yarış arabasına güç vermekten gurur duyuyor
Dunkermotoren Motion Journal'ın yeni sayısını yayınladı "mo

14-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında Amsterdam'da düzenl...