Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

03.04.2023 00:04

Dunkermotoren, MAE ve EGS Automation Hannover Fuarı'na birlikte katılıyor

Uzun yıllardır Alman endüstrisinin değerli bir buluşma noktası olan Hannover Fuarı, 2023 yılında da her zamanki saatinde, 17-24 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek

Dunkermotoren, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kardeş şirketi MAE ve iştiraki EGS Automation ile birlikte Salon 6, B08'de yer alacak.

Dunkermotoren ve EGS Automation, Bonndorf'taki merkezlerinden Hannover'e motor bileşenlerinin otomatik işlenmesine yönelik bir sistemden gerçek zamanlı verileri canlı olarak yayınlayacak. Dunkermotoren'in IIoT markası olan nexofox'un hizmetleri, benzer otomasyon çözümlerini uygulayan müşterilere, bağlı motorlardan veya otomasyon sistemlerinden gelen verileri herhangi bir yerden tamamen uzaktan kolayca kontrol etme olanağı sunuyor. Dunkermotoren'in üretim tesisinde kurulu bir kamera kullanılarak, iki robotun bir işleme makinesine ve birkaç delme ünitesine rulman kalkanları beslediği üretim süreci Hannover'den izlenebiliyor.

Tüm Dunkermotoren yazılım ürünleri, Endüstriyel Dijital İkiz Birliği (IDTA) tarafından tanımlanan Varlık Yönetim Kabuğu (AAS) yaklaşımına göre geliştirilmiş ve Açık Endüstri 4.0 İttifakına uygun olarak sağlanmıştır. Böylece kendi veya mevcut IIoT ekosistemlerine entegrasyon kolayca mümkün olmaktadır.

Hannover'de öne çıkan bir diğer özellik de son derece dinamik bir 4 eksenli taşıma sistemi olacaktır. Çeşitli lineer modüllerden oluşan bir gantry sistemi bu modelin odak noktasıdır. Gantry sistemleri, malzeme taşımadan alma ve yerleştirme uygulamalarına, sıvılardan katılara kadar birçok şekilde kullanılabilir - uygulama alanları sayısızdır.

Dunkermotoren'in İtalya'daki kardeş şirketi MAE, ST step motor serisinin tamamen yeniden tasarlanmasını sunuyor. MAE'nin step motorları dişli kutuları, enkoderler, frenler ve elektronik aksamla birlikte eksiksiz bir tahrik çözümü oluşturacak şekilde yapılandırılabilir. Yeni STE serisi zaten entegre elektroniklere sahiptir ve bu nedenle daha az kablolama ve diğer birçok avantaj sunar. Ek bir avantaj olarak - MAE step motorları ve eklentilerinin tümü Avrupa'da üretilmektedir!

Daha fazla haber

Dunkermotoren'in yeni 4Q kontrolörü uygun fiyata yüksek performans sunuyor
Dunkermotoren tam otomatik ve dijitalleştirilmiş intralojistiğin önünü açıyor

Dunkermotoren'in STO'lu akıllı dPro motorları için SISTEMA güvenlik kütüphanesi...

Bir AMETEK markası olan Dunkermotoren, fırçasız DC motoruyla Minas Gerais Üniversitesi Milhagem Takımı yarış arabasına güç vermekten gurur duyuyor
Dunkermotoren Motion Journal'ın yeni sayısını yayınladı "mo

14-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında Amsterdam'da düzenl...