Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

09.03.2023 13:03

GR 63 Formula 1'in zirvesinde

Formula 1 pilotu George Russell ile AMETEK'in bir markası olan Dunkermotoren'in fırçalı DC motorunun ortak noktası nedir?

Her ikisi de GR 63 kısaltmasına sahip ve her ikisi de gerçek birer üst düzey performans sergiliyor!

George Russell "GR 63" damgalı siyah kaskıyla Formula 1'in zirvesine çıkarken, Dunkermotoren GR 63 fırçalı DC motor da yıllardır tahrik teknolojisi üreticisinin en çok satanlar listesinde başı çekiyor.

Her yıl yaklaşık 800.000 adet satılan GR 63 motor, iki uzunluk seçeneği ve 12 ila 230 V arasında değişen çeşitli voltaj versiyonlarıyla Dunkermotoren'in en çok satan motorudur. Burada sürpriz yok! Tıpkı George Russell gibi, o da gerçek bir çok yetenekli. Mercedes takım pilotu dünyanın en çeşitli yarış pistlerinde başarılı bir şekilde yol alırken, GR 63 çok çeşitli uygulamalarda makineleri güvenilir bir şekilde otomatikleştirir.

Bu motor, 3300 rpm'den 6000 rpm'ye kadar nominal hızlar, 180 watt'a kadar sürekli çıkış ve 500 watt'a kadar tepe çıkışı ile kapı otomasyonu gibi alanlarda kendini kanıtlamaktadır. Dunkermotoren modüler sisteminden uygun bir sonsuz dişli kutusu ile birleştirildiğinde, ortaya çıkan tahrik çözümü döner, kayar veya kanatlı kapılara monte edildiğinde çok kompakttır. Tıbbi teknoloji alanında da GR 63 uzun yıllar boyunca güvenilir bir performans sergilemiştir. Bilyalı rulmanları ve opsiyonel parazit bastırma özelliği, medikal pompaların özellikle sessiz ve sorunsuz çalışmasını sağlar. Yüksek güç yoğunluğu ve her uygulamaya göre uyarlanmış değişken besleme gerilimi sayesinde motor, aküyle çalışan mobil pompalar için bile mükemmel şekilde uygundur. Tren basamakları ve tren kapıları gibi uygulamalarda GR 63, fiyat/performans oranı sayesinde oldukça tercih edilmektedir. Ekli bir kodlayıcı ve fren ile farklı yükseklikteki platformlar için tren basamakları hizalanabilir ve güvenli bir şekilde yerinde tutulabilir. IP 67'ye kadar koruma sınıfları, nem, kir ve tozun motor gövdesini zorladığı zorlu ortamlarda bile tüm hizmet ömrü boyunca bakım gerektirmeyen bir çalışma sağlar. GR 63'ün üstün özellikleri endüstriyel otomasyonla da sınırlı değil. Endüstriyel yazıcılardan gıda endüstrisine kadar bu fırçalı DC motor yıllardır sayısız uygulamayı güvenilir bir şekilde çalıştırıyor ve belki de yakında sizin uygulamanızı da çalıştıracak.

Dunkermotoren, 5kW'a kadar güç aralığı ile tahrik teknolojisinde dünya pazar lideridir ve bireysel gereksinimlerinize göre özelleştirilmiş tahrik çözümleri sunar.

Ürünlerini sürekli geliştiren Dunkermotoren, GR 63'ün gelecekte de milyonlarca uygulamayı güvenilir bir şekilde sürmesi ve tıpkı George Russell'ın Formula 1 sıralamasında zirveye çıkması gibi başarısını sürdürmesi için elinden geleni yapıyor.







Daha fazla haber

Dunkermotoren'in yeni 4Q kontrolörü uygun fiyata yüksek performans sunuyor
Dunkermotoren tam otomatik ve dijitalleştirilmiş intralojistiğin önünü açıyor

Dunkermotoren'in STO'lu akıllı dPro motorları için SISTEMA güvenlik kütüphanesi...

Bir AMETEK markası olan Dunkermotoren, fırçasız DC motoruyla Minas Gerais Üniversitesi Milhagem Takımı yarış arabasına güç vermekten gurur duyuyor
Dunkermotoren Motion Journal'ın yeni sayısını yayınladı "mo

14-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında Amsterdam'da düzenl...