Katalog

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

25.02.2023 00:02

Supfina Fact'in Avrupa prömiyeri

"Önde gelen yüzey işlem çözüm sağlayıcılarından biri olarak Supfina ekibi, bu yıl Lyon'da düzenlenen Global Industrie'de Salon 4 Stand C156'da bir yeniliği - Supfina Fact süper finisaj makinesini - ilgili taraflara sunacak."

Global Industrie 2023'te, yeni Supfina Fact süper finiş ataşmanı ilk kez Avrupa ticaret izleyicilerine sunulacak.

Hızlı Hareketli Takım Değiştirme
Küçük, kompakt tasarımı ile yeni Supfina Fact kayış finiş ataşmanı taret tornalarında kullanım için idealdir. Elde edilebilecek yüzey kaliteleri, normal tornalamada gerçekleştirilebilecek olanlardan çok daha yüksektir. Bu, en zorlu yüzey gereksinimlerinin bile karşılanabileceği anlamına gelir.

Superfinishing ataşmanı Fact

- Torna taretine takmak için küçük kompakt tasarım

- Taretten merkezi bir tahrik aracılığıyla salınım ve kayış beslemesi için tahrik.torna taretinden merkezi bir tahrik aracılığıyla

- Taretten basınç silindirine yıkama

- Ek ortam bağlantısı gerekmez

- Çeşitli taret sistemlerine adaptasyon mümkündür

- Özel dişli kutumuzla bükümsüz işleme için salınım kapatma mümkündür

- En iyi kalitede yüzeyler

Yüzey işleme teknolojilerinde dünya lideri olan Supfina, küçük ataşmanlardan otomasyonlu komple işleme merkezlerine kadar işleme göreviniz için koordineli makineler ve çözümler sunar:

- Superfinishing

- Surface finishing

- Fine grinding

-double surface grinding

- Attachments

- Automation and robotics



Tek kaynaktançözümlerolutions from a single source
Bir çözüm sağlayıcı olarak Supfina, makine geliştirme ve üretim ile başlamaz, ilgili taraflara ve müşterilere bireysel zorlukları hakkında tavsiyelerde bulunur, kalite parametrelerini doğrular ve hatta uygun işleme çözümünü geliştirmek için kendi çalışmalarını yürütür. Daha sonra mevcut üretim yapılarına entegrasyon, geleceğe dönük otomasyon ve BT altyapısının dahil edilmesi gibi hususlar dikkate alınmaktadır.

Özellikle, yükleme ve boşaltma otomasyonundan robot destekli proses otomasyonuna kadar, şu anda güçlü bir talep odağı var. "Müşterilerimiz üretim süreçleri için giderek daha sofistike sistemler talep ediyor," diye açıklıyor iş birimi yöneticisi Dominik Maier, "ister karmaşık otomasyon ister yukarı ve aşağı yönlü işleme olsun, çözümü biz sağlıyoruz."

Bakımdan üretim ve süreç desteğine ve bireysel eğitime kadar kapsamlı, modern bir hizmet yelpazesi mevcuttur.

Daha fazla haber

Rulman endüstrisi otonom üretim konusunda geride kalıyor

Supfina, Siemens Solid Edge CAD sisteminde 2024 Kahraman Müşterisidir.

Supfina, Siemen...

"Yüzey işlemede önde gelen çözüm sağlayıcılardan biri olan Supfina ekibi, bu yıl Leipzig'deki Grindtec fuarında Salon 5 Stand E04'te çift yüzey taşlama ile ilgili tüm konularda ilgili taraflara bireysel olarak danışmanlık hizmeti verecek."
Evet, hem de birkaç kez!