Katalog

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

06.02.2023 01:02

Çift yüzeyli taşlama - Daha önce hiç olmadığı kadar verimli

"Yüzey işlemede önde gelen çözüm sağlayıcılardan biri olan Supfina ekibi, bu yıl Leipzig'deki Grindtec fuarında Salon 5 Stand E04'te çift yüzey taşlama ile ilgili tüm konularda ilgili taraflara bireysel olarak danışmanlık hizmeti verecek."

Grindtec 2023'te Wolfach merkezli makine üreticisi Supfina'nın odak noktası çift taraflı taşlama olacak. Süreç ve yeni geliştirilen SDC sistemi ile ilgili tüm zorluklara ilişkin tavsiyelere odaklanılacaktır.

%40'a varan maliyet tasarrufu

Supfina'nın Planet V makine serisinin en yeni nesliyle, disk taşlama olarak da bilinen çift yüzey taşlama yeni bir seviyeye yükseltildi. Patentli eğimli navigasyon ve taşlama sürecinin görselleştirilmesine ek olarak, ana odak noktası geleneksel sistemlere kıyasla %40'a varan maliyet tasarrufu sağlayan SDC'dir (Smart Dressing Cycle).

Son derece sert makine yatağı çelik, sinterlenmiş metal, demir dışı metal, plastik, seramik ve camın taşlanmasını sağlar. Takım konfigürasyonuna ve malzemeye bağlı olarak iki güçlü motor, bir saniyenin çok altında döngü süreleriyle 1 mm'nin üzerinde talaş kaldırma hızlarına ulaşır. Sadece bir geçişte, iş parçası ortalama artı/eksi 0,003 mm toleransla işlenir.

Esnek prosesler

Supfina Planet V makine serisi, klasik ileri beslemeli taşlamanın yanı sıra başka proses seçenekleri de sunar. Sarkaç taşlama, taşlama boşluğunda salınım yaparak maksimum homojen kalınlık sunar ve bazı uygulamalarda daha fazla ince taşlama işlemini önleyebilir. Diğer bir proses türü ise, bileşenlerin taşlama boşluğundan birkaç kez geçirildiği çok geçişli taşlamadır. Bu işlem, yüksek talaş kaldırma durumunda ek işlem yapmadan talaş kaldırma elde etmenize yardımcı olur.

Tek elden çözümler

Çözüm sağlayıcı olarak Supfina, makine geliştirme ve üretimle başlamaz, ilgili taraflara ve müşterilere bireysel zorlukları hakkında tavsiyelerde bulunur, kalite parametrelerini doğrular ve hatta doğru işleme çözümünü geliştirmek için kendi çalışmalarını yürütür. Mevcut üretim yapılarına müteakip entegrasyon, geleceğe dönük otomasyon ve BT altyapısının entegrasyonu kadar dikkate alınmaktadır.

Özellikle, robot destekli süreç otomasyonuna kadar yükleme ve boşaltma otomasyonu şu anda güçlü bir talep odağıdır. i̇ş Birimi Yöneticisi Dominik Maier, "Müşterilerimiz üretim süreçleri için giderek daha sofistike sistemler talep ediyor" diyor ve ekliyor: "İster karmaşık otomasyon ister yukarı ve aşağı yönlü işleme olsun, çözümü biz sağlıyoruz."

Bakımdan üretim ve süreç desteğine ve bireysel eğitime kadar kapsamlı ve modern bir hizmet yelpazesi mevcuttur.

Daha fazla haber

Rulman endüstrisi otonom üretim konusunda geride kalıyor

Supfina, Siemens Solid Edge CAD sisteminde 2024 Kahraman Müşterisidir.

Supfina, Siemen...

"Önde gelen yüzey işlem çözüm sağlayıcılarından biri olarak Supfina ekibi, bu yıl Lyon'da düzenlenen Global Industrie'de Salon 4 Stand C156'da bir yeniliği - Supfina Fact süper finisaj makinesini - ilgili taraflara sunacak."
Evet, hem de birkaç kez!