Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

13.02.2023 01:02

Dunkermotoren LogiMAT'ta yeni nexofox IIoT çözümlerini tanıtıyor

Dunkermotoren, 25 - 27 Nisan 2023 tarihleri arasında düzenlenen LogiMAT Stuttgart fuarında kendi markası nexofox'un akıllı çözümlerine odaklanıyor. Tahrik teknolojisi üreticisi, Salon 7'deki B09 numaralı standında yeni ürünü "Smart Diagnostics "i tanıtıyor. Farklı paket kapsamlarına bağlı olarak, Dunkermotoren müşterileri artık Smart Diagnostics aracılığıyla izlemek istedikleri motor sayısına karar verebiliyor. Smart Diagnostics ile nexofox, kullanıcılarına bireysel olarak yapılandırılabilen eşiklere dayalı notlar ve uyarılar gibi özellikler sunuyor. Dunkermotoren ve nexofox Ekibi kendi ürünlerinin uzmanıdır ve Smart Diagnostics sayesinde müşterilerin artık motora özel IIoT bilgi birikimini kendi başlarına edinmeleri gerekmez. Müşteri yine de kendi bünyesinde bu bilgiye sahip olmayı tercih ederse, çeşitli hizmet paketleri MotionCode Programlama gibi eğitimler ve kurslar sunmaktadır. Dunkermotoren, yazılım ürünlerine ek olarak, çözümü müşterilerin ortamına standart bir şekilde uygulamak için yönetim kabukları da sunmaktadır. Yönetim kabukları, Endüstriyel Dijital İkiz Birliği (IDTA) temelinde geliştirilmekte ve Açık Endüstri 4.0 İttifakına göre sağlanmaktadır.

Dunkermotoren, sps Nürnberg 2022'de hub redüktörü NG 1000 WO'yu tanıtmıştı ve bu ürün şimdi LogiMAT'ta da sergileniyor. "WO" kısaltması "ofsetli" anlamına geliyor ve redüktörün motora ofseti sayesinde yerden tasarruf sağlayan bir kurulum anlamına geliyor. Halihazırda bilinen NG 250 ve NG 500 serilerinin ardından NG 1000 WO, özel AGV ürün portföyünü tamamlıyor. Yeni tahrik çözümü kompaktlığı ile dikkat çekiyor. BG 95x80 dPro serisi akıllı bir BLDC motor ile NG 1000 WO göbek dişli kutusu, bir E 600R fren ve güvenli bir enkoder bir araya getirilmiştir - hepsi sadece 600 mm uzunluğa sahiptir. Tahrik çözümü, sadece 95 mm'lik toplam yüksekliği ile alttan boşluk açısından daha fazla avantaj sunmaktadır.

Bir başka özel vurgu da KNAPP Solutions GmbH'nin bir Open Shuttle'ıdır. AGV, fırçasız BG 75 motor ile Franz Morat Group'un NG 500 göbek dişli kutusunu birleştiren bir tahrik çözümünün yanı sıra bir fren ve bir kodlayıcı sistemi içeriyor. Mekik, Salon 7 - B09'daki stantta canlı olarak sunulacak.

Daha önce bahsedilen tahrik çözümlerine ek olarak, Dunkermotoren çözümleri çok yönlü veya çok yönlü araçlar için mükemmel şekilde uygundur. Techno MP şirketinin ideal bir alan hareketliliğine sahip çok ilginç bir çözümü, "AGV'ler, AGC'ler ve AMR'ler için Program" başlıklı son broşürümüzde görülebilir.

Daha fazla haber

Dunkermotoren'in yeni 4Q kontrolörü uygun fiyata yüksek performans sunuyor
Dunkermotoren tam otomatik ve dijitalleştirilmiş intralojistiğin önünü açıyor

Dunkermotoren'in STO'lu akıllı dPro motorları için SISTEMA güvenlik kütüphanesi...

Bir AMETEK markası olan Dunkermotoren, fırçasız DC motoruyla Minas Gerais Üniversitesi Milhagem Takımı yarış arabasına güç vermekten gurur duyuyor
Dunkermotoren Motion Journal'ın yeni sayısını yayınladı "mo

14-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında Amsterdam'da düzenl...