Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

30.01.2023 00:01

Dunkermotoren'den yeni bir lineer motor serisi için başlangıç

AMETEK'in bir markası olan Dunkermotoren, SL 38 ürün ailesi ile yeni lineer motor serisi "ServoLinear "ın ilk boyutunu sunuyor. SL ailesi yüksek performansı ve esnekliği ile göz dolduruyor. SL 38 motorlarının güçlü yönleri özellikle hız, kuvvet ve ivmelenmelerinde yatmaktadır.

Yeni lineer motorların tepe kuvvetleri 200 m/s2'den daha yüksek bir ivmede 3700 N'ye kadar ulaşmaktadır. Daha önce yavaş iş mili motorları veya hatalı kayış tahrikleri kullanılan uygulamalar artık yeni SL 38 ile çok daha hızlı ve hassas bir şekilde tahrik edilebilmekte ve böylece uygulamanın çıktısı önemli ölçüde artmaktadır.

Çok çeşitli endüstriyel uygulamaların farklı gereksinimlerini karşılamak için SL 38'in toplam beş versiyonu geliştirilmiştir. Bunların hepsi, ilgili uygulama alanının özel gereksinimlerine uyacak şekilde uyarlanmış olan aynı temel motora dayanmaktadır. Örneğin, bileşenle başlayarak, "kullanıma hazır" bir modül olarak veya TwinGuide versiyonunda bir dönme önleyici montaj plakası ile monte edilir. Zorlu çevre koşulları veya gıda endüstrisinde kullanım için SL 38'in paslanmaz çelik versiyonu da mevcuttur. Bu seçenek, IP69K'ya kadar koruma sınıflarını garanti etmek için düzgün paslanmaz çelik yüzeylere, altıgen vida bağlantılarına ve özel hijyenik contalara sahiptir.

Tüm versiyonlarda mevcut olan özel bir özellik, motorların sürekli kuvvetlerinin iki katına çıkarılmasını sağlayan opsiyonel su soğutma sistemidir.

SL 38 ailesinin farklı versiyonları ServoLinear ürününün büyük bir esneklikle kullanılmasını sağlar. Özel makine yapımı gibi alanlarda yüksek kuvvet kapasiteleri gereklidir. Hızlanma ve yüksek hızlar ise daha kısa döngü süreleri sağlar ve böylece çıktıda artış elde edilir. Bu da üretim süreçlerinin çok daha hızlı ve doğru bir şekilde gerçekleştirilebileceği anlamına gelir. ServoLinear serisine yakın gelecekte daha da geniş bir performans aralığını kapsayan, örneğin katı kurulum alanı spesifikasyonları altında kullanım için başka boyutlar da eklenecektir.

Daha fazla haber

Dunkermotoren'in yeni 4Q kontrolörü uygun fiyata yüksek performans sunuyor
Dunkermotoren tam otomatik ve dijitalleştirilmiş intralojistiğin önünü açıyor

Dunkermotoren'in STO'lu akıllı dPro motorları için SISTEMA güvenlik kütüphanesi...

Bir AMETEK markası olan Dunkermotoren, fırçasız DC motoruyla Minas Gerais Üniversitesi Milhagem Takımı yarış arabasına güç vermekten gurur duyuyor
Dunkermotoren Motion Journal'ın yeni sayısını yayınladı "mo

14-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında Amsterdam'da düzenl...