Katalog

Comet Yxlon GmbH

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

16.12.2022 02:12

Dünya gelişiyor. Yxlon da öyle.

Yxlon, Comet Yxlon oldu. Bu yılki Control fuarında X-ray ve CT kontrol sistemleri üreticisi, 8 Eylül 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere adını Comet Yxlon olarak değiştireceğini duyurdu. Yeni marka, Yxlon'un plazma ve X-ray teknolojisine odaklanan lider bir küresel yenilikçi teknoloji şirketi olan Comet ile uzun süredir devam eden bağının altını çiziyor.

Yeni Comet Yxlon markasının taze ve modern tasarımı, şirketin yenilikçiliğini ve müşteri zorluklarını çözme konusundaki heyecanını yansıtıyor.

"Comet Yxlon markası, onlarca yıllık X-ray uzmanlığını ve yeni şeyleri mümkün kılma tutkusunu temsil ediyor - "Deneyimle yönetilir. Merakla hareket ediyoruz." diyen Comet Group CEO'su ve Yxlon Başkanı Kevin Crofton sözlerini şöyle sürdürdü "Yeniden markalaşma, varlığımızı güçlendiriyor ve Comet Group ile olan önemimizi yeniden teyit ediyor."

Yxlon'un girişimci kökleri, 1895 yılında W.C. Röntgen tarafından X-ışınlarının keşfine ve 1896 yılında C.H.F. Müller tarafından ilk X-ışını tüpünün üretilmesine kadar uzanıyor. Merkezi Hamburg'da bulunan YXLON International GmbH, 2007 yılından bu yana, yenilikçi teknoloji işletmelerinden oluşan lider bir küresel grubu çatısı altında toplayan İsviçre borsasına kayıtlı ana şirket Comet Holding AG'nin bir parçasıdır.

Daha fazla haber

Holstein kayasından alınan bir tortu tabakası, bilgisayar tomografisi kullanılarak fosil i&ccedil...

24.01. - 26.01.2024 tarihleri arasında

Nepcon Japonya 2024

Bu yılki Productronica'da bir yeniliğe imza atarak, özellikle zorlu yarı iletken pazarı için geliştirdiğimiz yeni 3D X-ray sistemimizi 14 Kasım Salı günü saat 15:00'te B2.454 numaralı standımızda tanıtacağız.

e-mobilitenin yükselişi, batarya pazarını son yıllarda muazzam bir büyümeye itti ve bunun sonu gö...