Katalog

Comet Yxlon GmbH

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

17.11.2023 01:11

Comet Yxlon yarı iletken endüstrisi için yeni bir denetim sistemi sunuyor.

productronica / SEMICON Europa

Comet Yxlon, gelişmiş bilgisayarlı laminografi ve entegre yapay zeka teknolojisinden yararlanarak, entegre devrelerin gelişmiş paketlemesinde ayrıntılı testler için yüksek çözünürlüklü 3D X-ray özelliklerini ön plana çıkarıyor. Yarı iletken pazarı ilk kez geleneksel tahribatlı yöntemlere tahribatsız bir ek veya alternatif sunuyor. Çözünürlüğü 1 μm'den az olan üç boyutlu X-ray görüntüleri, 3D IC lehim bağlantılarındaki eksik ve köprülenmiş tümsekler, boşluklar, ıslak olmayan, yastık içi kafa, tümsek kayması ve standoff yüksekliğindeki sapmalar veya deformasyonlar gibi tipik kusurları güvenilir bir şekilde belirleyebilir. Derin öğrenmeye dayalı modern analiz yazılımı, kullanıcının gereksinimlerine göre rapor oluşturma da dahil olmak üzere otomatik değerlendirmeyi üstlenir. Bu nedenle yeni CA20 X-ray kontrol sistemi, yarı iletken endüstrisine yepyeni bir güvenlik ve verimlilik düzeyi sunuyor.

Yarı iletkenler, ağ bağlantılı dünyamızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. İnovasyon döngüleri gittikçe kısalırken entegre devrelerin karmaşıklığı sürekli arttığından, bu durum üreticilerden büyük taleplerde bulunmaktadır. Rekabeti sürdürebilmek için yatırım maliyetlerini azaltmaya ve yeni, yüksek performanslı bileşenlerin daha hızlı bir şekilde hatasız üretimini sağlamak için hızlanma süreçlerini hızlandırmaya özellikle odaklanılmaktadır. Kritik kusurların erken tespiti, yeni üretim süreçlerinin geliştirilmesini ve optimizasyonunu ve dolayısıyla yeni çip nesillerinin üretime başlamasını önemli ölçüde hızlandırır.

CA20 kontrol sistemi ile Comet Yxlon, yarı iletken Gelişmiş Paketleme endüstrisi için 3D X-ray teknolojisini yepyeni bir seviyeye taşıdı. Kararlılık, görüntüleme, hassasiyet ve bakım gereksinimleri açısından yarı iletken uygulamaları için optimize edilen donanımın tamamen yeniden tasarlanması, Comet Yxlon GmbH Page 2 of 3 yüksek çözünürlüklü bilgisayarlı laminografi ve otomatik değerlendirmeler için Dose Manager, Batch Manager ve 'Insights' gibi yazılım paketleri ile birlikte tüm denetim görevleri için doğruluk, güvenilirlik ve verimlilik sağlar. Tüm işlevlere, Comet Yxlon FF ve UX ürün serilerinde kendini kanıtlamış, grafik semboller, sihirbazlar ve her beceri seviyesi için çeşitli ön ayarlarla donatılmış Geminy kullanıcı arayüzü aracılığıyla kolayca ve sezgisel olarak erişilebilir.

comet Yxlon Ar-Ge Başkan Yardımcısı Christian Driller, "Yeni mikroçiplerin ve üretim süreçlerinin araştırma ve geliştirilmesinde halihazırda eşlik eden bir denetim yöntemi olarak yeni CA20, yarı iletken endüstrisinde devrim yaratacak" dedi. "CA20, ramp-up süreçlerinin ve pazara sunma süresinin önemli ölçüde hızlanmasını sağlayacak, mevcut yüksek hurda oranı azalacak ve böylece verim önemli ölçüde artacaktır. Sistem sıfır hata hedefini ulaşılabilir kılıyor."

Dün öğleden sonra Comet Yxlon, canlı gösteriler ve davetli konuklar eşliğinde sistemin resmi lansmanını gerçekleştirdi. Konferanstaki çeşitli sunumlar sırasında Stephan Haferl (Comet CEO'su), Dionys van de Ven (Comet Yxlon Başkanı), Isabella Drolz (Comet Yxlon Ürün Pazarlama Başkan Yardımcısı) ve Christian Driller bu önemli olaya daha önce de değinmişlerdi. B2 salonunda productronica ve Semicon Europa tarafından yan yana paylaşılan yeni stand konumu, Comet Yxlon'un yolculuğunun nereye doğru gittiğini gösteriyor: Günümüz dünyasında en küçük hatalar en büyük zorluklardır ve Comet Yxlon vaadi doğrultusunda teknolojisiyle bunları görünür kılmaktadır: Daha iyi görün. Daha hızlı. Daha fazlası.

Daha fazla haber

Holstein kayasından alınan bir tortu tabakası, bilgisayar tomografisi kullanılarak fosil i&ccedil...

24.01. - 26.01.2024 tarihleri arasında

Nepcon Japonya 2024

Bu yılki Productronica'da bir yeniliğe imza atarak, özellikle zorlu yarı iletken pazarı için geliştirdiğimiz yeni 3D X-ray sistemimizi 14 Kasım Salı günü saat 15:00'te B2.454 numaralı standımızda tanıtacağız.

e-mobilitenin yükselişi, batarya pazarını son yıllarda muazzam bir büyümeye itti ve bunun sonu gö...

Yxlon, Comet Yxlon oldu. Bu yılki Control fuarında X-ray ve CT kontrol sistemleri üreticisi,...