Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

09.02.2023 18:02

Dunkermotoren, MAE ve EGS Automation "mo

AMETEK'in bir markası olan Dunkermotoren, altıncı kez tahrik teknolojisi dergisi "mo "yu yayınlıyor

Dergi, önceki yıllarda olduğu gibi tahrik teknolojisindeki trendlerle ilgili heyecan verici konuların yanı sıra Dunkermotoren, MAE ve EGS Automation şirketleri hakkında da ilginç bilgiler sunuyor. Dunkermotoren, diğer hususların yanı sıra, satış ve müşterilerle birlikte teknik bir arayüz olarak yeni projelere eşlik eden ve onları en başından itibaren optimum tahrik tasarımında destekleyen yeni Uygulama Mühendisliği departmanı hakkında bilgi veriyor.

Bu yılki sayımızda, Donaueschingen'deki EGS Automation iştirakine özel bir ilgi gösterilmektedir. Kurucu Robert Eby ile yapılan bir röportaja ek olarak, ayrıntılı bir uygulama örneği EGS robotlarının birçok olası kullanımı hakkında bilgi vermektedir. Otomotiv tedarikçisi KE Elektronik'in EGS Automation sayesinde toplam iki enjeksiyon kalıplama makinesi ve altı robotla yıllık birkaç milyon plastik konektör üretimini nasıl gerçekleştirdiği ve bunu tamamen otomatik olarak nasıl yaptığı çok sayıda resimle gösterilmektedir.

Ancak Endüstri 4.0 konusu, "mo "nun altıncı baskısında da ihmal edilmemiştir. Ekim 2021'de nexofox'un piyasaya sürülmesinin ardından, IIoT markası bu yıl kendi hizmet kataloğunu sunuyor. Nexofox, motor yapılandırma ve programlama eğitimlerinin yanı sıra akıllı sürücü sistemlerinin devreye alınması ve arıza analizi için bireysel servis sözleşmelerine ek olarak, kestirimci bakım hakkındaki sorularınız için size tavsiyelerde bulunmaktan veya durum izlemenin bir parçası olarak gerçek zamanlı analizler için ihtiyaç duyduğunuz teknolojiyi sağlamaktan mutluluk duyacaktır.

Dunkermotoren'in kardeş şirketi MAE, Antriebstechnik Magazin'de üçüncü kez temsil ediliyor ve yeni bir yüksek hızlı AC motorun yanı sıra, özellikle düşük güç tüketimi ve kompakt tasarımı ile pille çalışan ıslak ve kuru temizleme makineleri için en uygun olan tamamen yeni bir üfleyici serisini de sunuyor.

Dergi için buraya tıklayın: https://www.dunkermotoren.de/downloads/customer-magazine

Daha fazla haber

Dunkermotoren'in yeni 4Q kontrolörü uygun fiyata yüksek performans sunuyor
Dunkermotoren tam otomatik ve dijitalleştirilmiş intralojistiğin önünü açıyor

Dunkermotoren'in STO'lu akıllı dPro motorları için SISTEMA güvenlik kütüphanesi...

Bir AMETEK markası olan Dunkermotoren, fırçasız DC motoruyla Minas Gerais Üniversitesi Milhagem Takımı yarış arabasına güç vermekten gurur duyuyor
Dunkermotoren Motion Journal'ın yeni sayısını yayınladı "mo

14-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında Amsterdam'da düzenl...