Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

11.06.2022 01:06

Dunkermotoren nexofox ile ilk kendi MotionCode'unu piyasaya sürüyor

Dijitalleşmede süregelen gelişme, otomasyon çözümlerinin gerçekleştirilmesi için otomasyon teknolojisine çok çeşitli yeni olanaklar ve yaklaşımlar sunmaktadır. Anahtar kelimeler merkezsizleştirme, modülerlik ve esnekliktir. AMETEK Advanced Motion Solutions'ın bir markası olan Dunkermotoren, bu pazarda yenilikçi bir şekilde faaliyet gösteren entegre akıllı BLDC motorların öncüsü ve dünya pazar lideridir ve nexofox MotionCode'un son sürümüyle müşterilerine yeni otomasyon yaklaşımlarını gerçeğe dönüştürmek için mükemmel bir ortam sunmaktadır.

MotionCode baştan sona merkezi olmayan bir yapıda tasarlanmıştır. Gerekirse her motor kendi bireysel MotionCode'u ile programlanabilir. Programlama, Eclipse tabanlı geliştirme ortamımızda C dilinde kolayca yapılır. Bu, doğrudan ana sayfamızdan ücretsiz olarak indirilebilir. MotionCode, bir modül oluşturmak için birkaç motoru bağlamak veya HMI veya Drive Assistant 5 gibi diğer otomasyon bileşenleriyle bilgi alışverişinde bulunmak için kullanılabilen açık arayüzünden gerekli esnekliği alır.

Bireysel, bağımsız çalışan motorlardan tamamen merkezi olmayan yazılım mimarilerine kadar fikirleriniz için artık sınır yok. Başlayın ve MotionCode ortamını ana sayfamızdan indirin. Programlamaya henüz aşina değil misiniz? Hiç sorun değil! Dunkermotoren | nexofox, yetkili bir hizmet sağlayıcı olarak size yardımcı olmaktan ve uygulamalarınızı sizin için MotionCode'da uygulamaktan mutluluk duyacaktır.

Daha fazla haber

Dunkermotoren Motion Journal'ın yeni sayısını yayınladı "mo

14-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında Amsterdam'da düzenl...

En yüksek hassasiyet gereksinimleri için Dunkermotoren'den yeni yüksek çözünürlüklü kodlayıcı
16-18 Nisan 2024 tarihleri arasında Messe Frankfurt'ta, A171 standında.
Nexofox'un MotionCode programlama ortamının yenilenmesiyle, akıllı motorları programlamak artık daha da kolay ve merkezi olmayan otomasyon mimarileri için artık herhangi bir sınır yok.

Yaygın olarak kullanılan ve çok yönlü - bir AMETEK markası olan Dunkermotoren'in BG 75 fırçasız m...