Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

28.02.2024 05:02

Motor programlama için sınırsız olanaklar

Nexofox'un MotionCode programlama ortamının yenilenmesiyle, akıllı motorları programlamak artık daha da kolay ve merkezi olmayan otomasyon mimarileri için artık herhangi bir sınır yok.

Bir AMETEK markası olan Dunkermotoren, tahrik teknolojisi çözümlerini merkezsizleştirme, modülerlik ve esneklik anahtar kelimeleri altında sürekli geliştiriyor. 2021 yılında, IIoT'nin kendi markası olan nexofox, MotionCode programlama ortamını yayınladı. Bu, müşterilere motor donanımının çok ötesine geçen ve merkezi olmayan ve modüler otomasyon mimarilerinin uygulanmasını sağlayan yazılım özellikleri sunuyor.

Son makyajla birlikte kullanıcı daha da merkeze taşındı. dunkermotoren IIoT ve Hizmetler Direktörü Markus Weishaar, "Amaç, yeni MotionCode projelerinin gerçekleştirilmesini mümkün olduğunca basit hale getirmekti" diye açıklıyor. weishaar, "Müşterilerimiz artık çok daha basit ve sezgisel bir kullanıcı arayüzüne sahipler" diyor.

Somut olarak bu, temel işlevlerin daha da derinlemesine entegre edildiği ve herhangi bir sapma olmadan yürütülebileceği anlamına geliyor. Örneğin, motora indirme işlemi doğrudan geliştirme ortamından ve ek araçlar kullanılmadan gerçekleştirilebilir, çünkü ortam bağlı sürücüleri doğrudan tanır. Aynı zamanda, hata ayıklama gibi tamamen yeni işlevler de makyaj ile entegre edilmiştir. Bu, geliştirme ortamından kaynak kodda kapsamlı hata düzeltme yapılmasını mümkün kılmakta ve böylece geliştirmeyi önemli ölçüde basitleştirmekte ve hızlandırmaktadır.

Gelecek sürümlerde, her bir motor için ayrı bir MotionCode oluşturmak yerine birden fazla motoru doğrudan tek bir projede programlamak da mümkün olacaktır. Her zaman olduğu gibi, mevcut MotionCode ortamı Dunkermotoren ana sayfasından ücretsiz olarak indirilebilir. Bugün başlayın ve MotionCode'un gücünü açığa çıkarın. Programlama konusunda yeni misiniz? Hiç sorun değil! Nexofox'taki uzmanlar size yardımcı olmaktan ve uygulamalarınızı gereksinimlerinize göre MotionCode'da uygulamaktan mutluluk duyacaktır.

Daha fazla haber

Dunkermotoren Motion Journal'ın yeni sayısını yayınladı "mo

14-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında Amsterdam'da düzenl...

En yüksek hassasiyet gereksinimleri için Dunkermotoren'den yeni yüksek çözünürlüklü kodlayıcı
16-18 Nisan 2024 tarihleri arasında Messe Frankfurt'ta, A171 standında.

Yaygın olarak kullanılan ve çok yönlü - bir AMETEK markası olan Dunkermotoren'in BG 75 fırçasız m...

AMETEK'in bir markası olan Dunkermotoren, SL 38 ürün ailesi ile yeni bir yüksek performanslı lineer motor serisini piyasaya sürdü. Paslanmaz çelik versiyonu olan ServoLine 38 STL (Paslanmaz Çelik), en yüksek malzeme kalitesi ve dayanıklılığı ile göz dolduruyor