Katalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

22.03.2024 01:03

Özellikle kompakt ve isabetli

En yüksek hassasiyet gereksinimleri için Dunkermotoren'den yeni yüksek çözünürlüklü kodlayıcı

AMETEK'in bir markası olan Dunkermotoren, MR 38 manyetik kodlayıcı ile hassas konumlandırma görevleri için özellikle kompakt bir çözüm sunuyor. A ve B kanallarında 1024 ppr çözünürlüğe sahip olan enkoder, çok çeşitli uygulamalardaki karmaşık hareket profillerini kapsayacak şekilde tasarlanmıştır.

İndeks sinyali olarak adlandırılan üçüncü bir sinyal, hareket için bir referans darbesi olarak anlaşılabilir. Bu, bağlı motorun bir devir içindeki mutlak konumunu belirlemek ve A ve B kanalları üzerinden iletilen sinyallerin inandırıcılığını sağlamak için kullanılabilir. Bu, kullanıcıya iletilen verilerin doğruluğuna ilişkin ek güvenlik sunar.

Tek bir motor devri 4096 adımda çözülebilir, bu da konumların hassas bir şekilde belirlenmesine ve milimetre hassasiyetle yaklaşılmasına olanak tanır. Çıkış akımı 20 mA ile birleştiğinde, uzun kablo mesafelerinde bile hassas iletim garanti edilir. Ayrıca, her üç sinyal de ters çevrilmiş biçimde mevcuttur. Bu diferansiyel sinyaller, çıkış sinyalinin parazit bağışıklığını artırır. Enkoderin besleme gerilimi 5 VDC'dir (istek üzerine 24 VDC mümkündür).

MR 38 enkoder, özellikle kompakt tasarımı sayesinde Dunkermotoren'in küçük BLDC motor serilerinin bile gövdesine tamamen entegre edilebilir. Bu, sinyallerin doğrudan motor konektörüne bağlanabileceği ve tek kablolu bir çözüm sağlanabileceği anlamına gelir. Bu entegrasyon sadece komple çözüm için gereken malzeme miktarını azaltmakla kalmaz, aynı zamanda kurulum alanının çok önemli olduğu uygulamalarda değerli alandan tasarruf sağlar.

Kullanıcı için sonuç, uygulamanızın hassas konumlandırma gereksinimlerini karşılaması garanti edilen, özellikle ince ancak güçlü bir sürücüdür.

Daha fazla haber

Dunkermotoren Motion Journal'ın yeni sayısını yayınladı "mo

14-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında Amsterdam'da düzenl...

16-18 Nisan 2024 tarihleri arasında Messe Frankfurt'ta, A171 standında.
Nexofox'un MotionCode programlama ortamının yenilenmesiyle, akıllı motorları programlamak artık daha da kolay ve merkezi olmayan otomasyon mimarileri için artık herhangi bir sınır yok.

Yaygın olarak kullanılan ve çok yönlü - bir AMETEK markası olan Dunkermotoren'in BG 75 fırçasız m...

AMETEK'in bir markası olan Dunkermotoren, SL 38 ürün ailesi ile yeni bir yüksek performanslı lineer motor serisini piyasaya sürdü. Paslanmaz çelik versiyonu olan ServoLine 38 STL (Paslanmaz Çelik), en yüksek malzeme kalitesi ve dayanıklılığı ile göz dolduruyor