Katalog

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

15.09.2023 01:09

En yüksek talepler için üst düzey nem ve sıcaklık sensörü

E+E Elektronik, yeni HTS801 ile endüstriyel uygulamalara yönelik bugüne kadarki en güçlü nem ve sıcaklık sensörünü piyasaya sürüyor. Çok yönlü üst düzey ölçüm cihazı, Avusturyalı sensör uzmanının nem ölçümü alanındaki onlarca yıllık deneyimini endüstriyel ölçüm teknolojisinin yüksek kalite talepleriyle birleştiriyor. HTS801'in ölçüm probları, en zor koşullar altında bile hassas ve uzun süreli stabil ölçümler için yüksek kaliteli, ısıtılabilir bir sensör elemanına sahiptir. Cömert renkli ekran veya rapidX teknolojisini kullanarak tak ve çalıştır sensör değişimi gibi ek seçenekler, kullanıcı dostu kullanım ve kolay bakım sağlar.
Mükemmel ölçüm performansı, geniş uygulama yelpazesi

HTS801, özellikle yüksek nem ve kimyasal maruziyeti olan uygulamalarda kullanım için çok uygundur. Bunun temeli, monolitik olarak inşa edilmiş E+E sensör elemanıdır. Entegre bir ısıtıcı, sensör elemanının hedeflenen şekilde ısıtılmasını sağlar ve böylece yoğuşmayı ve bunun ölçüm sonucu üzerindeki olumsuz etkilerini önler. Gereksinimlere bağlı olarak, yapıya özel iki çalışma modu mevcuttur:

Kısa süreli yoğuşma riski için " Yoğuşma Koruması"
Kalıcı yüksek nem ve yoğuşma koşulları için "Yüksek Nem Koruması"
Ayrıca, tüm HTS801 modellerinde Otomatik Yeniden Kurtarma (ARC) işlevi vardır. Bu, kimyasal kirleticileri giderir ve sensör elemanını kısa süreliğine yoğun bir şekilde ısıtarak olası sapma etkilerini önler.

Ayrıca, kanıtlanmış E+E sensör kaplaması, sensör elemanını ve lehim bağlantılarını korozyona veya birikintilere karşı korur. Bu özel kaplama, sensörün hizmet ömrünü uzatır ve zorlu veya aşındırıcı ortamlarda doğru ölçüm sonuçları ve gelişmiş uzun vadeli stabilite sağlar.

HTS801, -80 °C ila 180 °C ve 300 bar arasındaki geniş kullanım aralığı sayesinde kurutma işlemlerinin izlenmesi, yakıt hücresi test tezgahlarında nem ve sıcaklık izleme, iklim odaları veya yüksek nemli depolama odalarından meteorolojideki zorlu ölçüm görevlerine ve çok daha fazlasına kadar çeşitli uygulamalar için uygundur.

IP65 / NEMA 4X korumalı sağlam polikarbonat veya paslanmaz çelik gövde, HTS801'in kurulumunu ve bakımını kolaylaştırır.

Tak ve çalıştır prob değişimi

HTS801 akıllı,takılabilir prob seçeneği sunar. Her bir HTS801 rapidX Akıllı Prob, yapılandırma, ayarlama veya kalibrasyon olmadan tak ve çalıştır şeklinde değiştirilebilir. Belirli parametreler doğrudan probda saklanır ve prob takıldığında sensöre iletilir. Bu, bir sensörün hasar nedeniyle veya yeniden kalibrasyon için değiştirilmesi gerektiğinde arıza süresini ve maliyetleri önler.

Veri kaydı ve tanılama işlevli ekran

HTS801 isteğe bağlı olarak 3,5 inç TFT renkli ekran ile mevcuttur. Bu, dört adede kadar ölçüm değişkeninin aynı anda görüntülenmesine ve sahada izlenmesine olanak tanır. Entegre veri kayıt fonksiyonu, ölçüm değişkeni başına 20.000'e kadar ölçüm değerini kaydeder. Bunlar ekranda grafik olarak gösterilebilir veya USB servis arayüzü üzerinden indirilebilir. Yerleşik tanılama işlevi ile HTS801'in çalışma durumu doğrudan ünite üzerinden kontrol edilebilir.

Arayüzler ve yapılandırma

Ölçüm verileri serbestçe ölçeklendirilebilir iki analog çıkışta, RS485 (Modbus RTU) veya Ethernet PoE (Modbus TCP) arayüzünde ve iki alarm (röle) çıkışında mevcuttur. Bu, sensörün özelleştirilmiş veri toplama sistemlerine esnek bir şekilde entegre edilmesini sağlar.

HTS801, ücretsiz PCS10 yapılandırma yazılımı ile USB bağlantısı üzerinden veya ekran ve basma düğmeleri aracılığıyla doğrudan ünite üzerinde yapılandırılabilir.

Daha fazla haber

Avusturyalı sensör uzmanı E+E Elektronik, CDS201, HTS201 ve TES201'den oluşan yeni nesil doğ...

Uygun Maliyetli Nem ve Sıcaklık Ölçümü için Dijital Algılama Modülü

Avusturyalı sensör...

26.04.2023 - 28.04.2023 tarihleri arasında

Chennal Ticaret Merkezi

Salon 3, Stand...

Avusturyalı sensör üreticisi E+E Elektronik, dijital algılama elemanı portföyünü iki yeni ürün çe...

E+E Elektronik'in yeni Nem Hesaplayıcısı, nemle ilgili tüm parametrelerin yanı sıra basınçlı çiğlenme noktasını da hesaplar.