Katalog

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

08.11.2023 00:11

E+E Elektronik'ten Yeni Oda Sensörü Üretimi

Avusturyalı sensör uzmanı E+E Elektronik, CDS201, HTS201 ve TES201'den oluşan yeni nesil doğru ve güvenilir oda sensörlerini piyasaya sürdü. İlgili tesis otomasyon uygulamasına göre uyarlanan CDS201 3'ü 1 arada CO2, nem ve sıcaklık cihazı, HTS201 nem ve sıcaklık sensörü ve TES201 sıcaklık sensörü mükemmel seçeneklerdir. Her varyantta analog çıkışlar veya dijital bir arayüz ve büyük, son teknoloji ürünü bir ekran bulunur. İşlevsel geçmeli muhafaza, kurulum maliyetlerini en aza indirir ve yanlış hava girişini önler.
Mükemmel Ölçüm Performansı, Yenilikçi Tasarım
Üç sensör, fiziksel büyüklükler açısından olağanüstü doğruluklarıyla etkileyicidir. Bu, E+E Elektronik'in yüksek kaliteli algılama elemanları üretimindeki uzun yıllara dayanan deneyiminden kaynaklanmaktadır.
Bunun da ötesinde, zarif, işlevsel geçmeli muhafaza tasarımı heyecan vericidir ve bölgesel standartlara bağlı olarak iki boyutta (AB ve ABD versiyonları) mevcuttur. Muhafazanın alt kısmı yalnızca geçmeli terminalleri içerir ve elektronik aksamı içeren kapak olmadan takılabilir ve bağlanabilir. Bu, cihazın aktif kısmının herhangi bir kirlenmeye maruz kalmadığı ve devreye almadan kısa bir süre önce alt kısma takılabileceği anlamına gelir. Yenilikçi muhafaza aynı zamanda yanlış hava girişini önler ve kendi kendine ısınmayı önemli ölçüde azaltır. Sensörler isteğe bağlı olarak son teknoloji ürünü, okunması kolay bir grafik ekranla birlikte temin edilebilir.

Arayüzler ve Konfigürasyon
Ölçülen değerler ya analog çıkışlar aracılığıyla ya da Modbus RTU veya BACnet MS/TP protokolü kullanılarak dijital arayüze iletilir. RS845 arayüzüne sahip dijital versiyon, ücretsiz PCS10 ürün konfigürasyon yazılımı ve opsiyonel konfigürasyon adaptörü kullanılarak bir bilgisayarda kurulabilir ve konfigüre edilebilir.

Uygulama Alanları
Yeni oda sensörleri, talep odaklı havalandırma, ısıtma ve iklimlendirme teknolojisi ve tesis otomasyonunda kullanım için son derece uygundur.

CDS201 - Çok Yönlü Seçim
CDS201, CO2, sıcaklık (T) ve bağıl nem (RH) ölçümünü tek bir cihazda birleştirir ve özellikle konut ve ticari uygulamalarda talep odaklı havalandırma ve tesis otomasyonu için çok uygundur.
CDS201'in CO2 ölçümü, kontaminasyona dayanıklı NDIR çift dalga boyu prensibine dayanır. Bu teknoloji, yaşlanma etkilerini otomatik olarak telafi ederken aynı zamanda mükemmel uzun vadeli kararlılığı garanti eder. Fabrikada yapılan çok noktalı CO2 ve sıcaklık ayarı, tüm sıcaklık çalışma aralığında yüksek ölçüm doğruluğu sağlar.
E+E sensör kaplaması, aktif RH/T algılama elemanını kirlenmeye ve aşındırıcı birikintilere karşı korur. Bu, yüksek düzeyde toza veya kire maruz kalınan ortamlarda gelişmiş ölçüm performansı ve daha uzun algılama elemanı ömrü ile sonuçlanır. Ayrıca, aktif sensör yüzeyindeki birikintilerin neden olduğu kaçak empedansları önleyerek uzun vadeli kararlılığı artırır.

HTS201- The Allrounder
HTS201, konut ve ticari tesis otomasyonu uygulamalarında bağıl nem (RH) ve sıcaklığın (T) doğru ve güvenilir ölçümü için tasarlanmıştır.
Patentli algılama teknolojisine sahip E+E RH/T algılama elemanı, yüksek düzeyde toz veya kirlenmeye maruz kalan ortamlarda bile tüm çalışma aralığı boyunca mükemmel performansı garanti eder. Yine E+E sensör kaplaması, ölçümler için uzun vadeli kararlılık sağlar.

TES201- Verimli Seçim
TES201, iç mekan iklim kontrolü için doğru oda sıcaklığı ölçümü (T) için tasarlanmıştır. Kanıtlanmış, yüksek kaliteli E+E algılama teknolojisine ek olarak, bu oda sensörleri mükemmel fiyat/performans oranlarıyla etkileyicidir.

Daha fazla haber

E+E Elektronik, yeni HTS801 ile endüstriyel uygulamalara yönelik bugüne kadarki en güçlü nem ve s...

Uygun Maliyetli Nem ve Sıcaklık Ölçümü için Dijital Algılama Modülü

Avusturyalı sensör...

26.04.2023 - 28.04.2023 tarihleri arasında

Chennal Ticaret Merkezi

Salon 3, Stand...

Avusturyalı sensör üreticisi E+E Elektronik, dijital algılama elemanı portföyünü iki yeni ürün çe...

E+E Elektronik'in yeni Nem Hesaplayıcısı, nemle ilgili tüm parametrelerin yanı sıra basınçlı çiğlenme noktasını da hesaplar.