Katalog

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

24.07.2024 01:07

Yukarı Avusturyalı sensör uzmanı E+E Elektronik'in yönetiminde yeni bir soluk.

(Engerwitzdorf, 23.07.2024)

1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren Engerwitzdorf merkezli sensör üreticisi E+E Elektronik'in yeni yönetimi tamamlandı. Wolfgang Pucher Teknik Genel Müdür olarak görevine başladı. Min Kim, Mayıs 2024'te Pazar bölümünün sorumluluğunu devraldı. Bu yeni atama şirketin yönetimini güçlendiriyor ve gelecekteki gelişim için yeni bir ivme sağlıyor.

Yeni pazar yönetimi: Min Kim

Min Kim, 15 yılı çeşitli uluslararası yönetim pozisyonlarında olmak üzere 23 yıllık mesleki deneyime sahiptir. Almanya'da ekonomi ve işletme eğitimi alan 52 yaşındaki Kim, Robert Bosch Grubu'ndaki ilk uzmanlığını özellikle Asya-Pasifik bölgelerinde geliştirmiştir. Portföyü ayrıca küresel satış yönetiminden satın alınan şirketlerin entegrasyonuna kadar uzanıyor. Bay Kim, 1 Mayıs 2024 tarihinden bu yana E+E Elektronik'te Pazar bölümünden sorumludur.

Bu görevinde Satış ve Pazarlama, Ürün Yönetimi, Satın Alma ve Lojistik, İnsan Kaynakları ve yedi iştirakin tamamından sorumludur. Yeni Teknoloji Genel Müdürü: Wolfgang Pucher

Wolfgang Pucher, 1 Temmuz 2024 tarihinde E+E Elektronik'in Teknoloji bölümünün yönetimini devraldı. Sorumluluk alanı geliştirme, üretim, kalite yönetimi, kalibrasyon laboratuvarı, BT ve teknik altyapıyı kapsamaktadır. Wolfgang Pucher makine mühendisliği eğitimi aldı ve Graz Teknoloji Üniversitesi'nde ölçüm teknolojisi alanında doktorasını tamamladı. 1997 yılında Dr. Johannes Heidenhain GmbH'ye katılan 61 yaşındaki Pucher, burada ölçüm cihazları ve hassas makinelerin geliştirilmesinde çok sayıda yönetim pozisyonunda görev aldı.

Geliştirme Başkanı olarak geliştirme, üretim, montaj, kalite yönetimi ve pazarlama alanlarında uzun yıllara dayanan deneyime sahiptir. Gelecekteki gelişim için çifte uzmanlık

Min Kim ve Wolfgang Pucher son derece deneyimli iki yöneticidir. kendi alanlarındaki uzmanlıkları, E+E Elektronik'in tanınmış, sağlam bir şirketten öncü teknolojiye sahip yenilikçi bir küresel pazar liderine dönüşmesine katkıda bulunacaktır. Birlikte yeni pazar fırsatları geliştirilecek ve müşteri tabanı genişletilecektir. Ayrıca geliştirme ve üretim süreçlerinin optimize edilmesi ve yenilikçi çözümlerin teşvik edilmesi de gündemde.

Daha fazla haber

Kendinizi "Yeşil Bölge "ye bırakın ve potansiyelinizi keşfedin: daha verimli bir yarın için son teknoloji sensörlerle

Avusturyalı sensör uzmanı E+E Elektronik, CDS201, HTS201 ve TES201'den oluşan yeni nesil doğ...

E+E Elektronik, yeni HTS801 ile endüstriyel uygulamalara yönelik bugüne kadarki en güçlü nem ve s...

Uygun Maliyetli Nem ve Sıcaklık Ölçümü için Dijital Algılama Modülü

Avusturyalı sensör...

26.04.2023 - 28.04.2023 tarihleri arasında

Chennal Ticaret Merkezi

Salon 3, Stand...

Avusturyalı sensör üreticisi E+E Elektronik, dijital algılama elemanı portföyünü iki yeni ürün çe...