Katalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

17.06.2023 01:06

Yeni fonksiyonlar ZEISS CALYPSO 2023

ZEISS CALYPSO 2023


Yeni fonksiyonların öne çıkan özellikleri
Esneklik ve güvenilirlik ile birlikte yüksek verimlilik - ZEISS CALYPSO'nun gelişiminin odak noktası budur. 80'den fazla yeni fonksiyon ve daha fazla geliştirme: Bu yılki sürümde yazılım, optimize edilmiş kullanıcı rehberliğinin yanı sıra birçok performans iyileştirmesine sahiptir.

Form ve pozisyon toleransları için yeni matematik
ZEISS CALYPSO kullanıcıları için form ve pozisyon toleranslarının değerlendirilmesini daha da optimize etmek için, bu yıl yazılım ISO-GPS ve ASME gibi çeşitli standartlara göre değerlendirme için geliştirilmiş algoritmalar sunuyor. Bu, form ve konum toleranslarıyla daha da etkili bir şekilde çalışmanıza ve bu yöntemi kullanarak kalite kontrolden yararlanmanıza olanak tanır.

Optik koordinat ölçüm cihazları için optimize edilmiş iş akışı
ZEISS CALYPSO, bu yıl ZEISS O-DETECT gibi optik koordinat ölçüm cihazlarını değerlendirmek için yeni işlevler de sunuyor. Örneğin, kullanıcı navigasyon için genel bakış kamerasını kullanabilir veya çekilen görüntüdeki geometrik öğeleri otomatik olarak arayabilir.

Daha da kullanıcı dostu: yeni araç kutusu
Yeni araç kutusu, iş adımlarının sayısını azaltır. Sık kullanılan denetim özellikleri ayrı bir araç kutusunda sık kullanılanlar olarak saklanabilir.

Geliştirilmiş otomatik hata analizi
Bu yılki sürüm daha da geliştirilmiş bir otomatik hata analizi sunuyor: tüm hatalar interaktif raporda otomatik olarak görüntüleniyor. Geliştirilmiş otomatik grafikler her ayrıntıyı gösterir, interaktif raporda dinamik yakınlaştırma, küçük mekanik iş parçalarının yanı sıra birçok elektronik bileşenle de yeni olanaklar sunar.


ZEISS CALYPSO 2023'te daha fazla yeni işlev

Geliştirilmiş kullanılabilirlik: ZEISS CALYPSO araç çubuğundaki trafik ışığı artık ihtiyaçlarınıza daha iyi uyarlanmıştır. Daha hızlı yardım veya ZEISS Portal çağrısı.
İyileştirmeler CAD ekranı: İşlem basitleştirildi, şeffaf görüntüleme mümkün

CALYPSO eğrisi: Bir stratejinin otomatik olarak önceden ayarlanması, eğriler için morfolojik filtre, yeni eğri uydurma "Mesh best fit"

CALYPSO pcm: Şimdi simge ile arama ve değiştirme, PCM aracılığıyla çizgi, eğri ve yüzey formundaki tek sapmalara erişim, yeni PCM komutu "convert()"

CALYPSO serbest form ve nokta seti: renkli ekranın performansı iyileştirildi, herhangi bir serbestlik derecesinin kilitlenmesiyle uydurma

CALYPSO pürüzlülük: raporda pürüzlülük değerlendirmesinin iyileştirilmesi

... ve çok daha fazlası.

Daha fazla haber

Tozdan katkılı olarak üretilen bileşenlere

15.08.2024 01:05

ZEISS MMZ 1 tablosu
Büyük iş parçaları için kompakt çözüm



Tozdan katkılı üretilmiş bileşenlere Katmanlı üretim birçok tıbbi ürün için büyük bir...

12.06.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT ikilisi
Mikroskop ve ölçüm cihazı bir arada

jenbach'taki INNIO'da Operasyon Kalite Lideri olan Christian Troger, "Küçük bir metalik kir parça...

17.05.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT ikilisi
Mikroskop ve ölçüm cihazı bir arada