Katalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

12.06.2024 01:06

ZEISS O-INSPECT ikilisi

Mikroskop ve ölçüm cihazı bir arada

ZEISS O-INSPECT duo, tek bir makinede iki teknoloji sunar: baskılı devre kartları, yakıt hücreleri veya piller gibi büyük iş parçaları hem metrolojik olarak denetlenebilir hem de kesilmeden yüksek çözünürlükte incelenebilir. 3D ölçüm teknolojisi ve mikroskobik denetimin kombinasyonu, verimliliği artırır ve kalite laboratuvarlarında yer tasarrufu sağlar.


ZEISS O-INSPECT duo, 8/6/3 boyutlarında mevcuttur
  • 2'si 1 arada: Mikroskop ve ölçüm cihazı tek bir makinede
  • Hızlı ve hassas 3D ölçümler - optik ve dokunsal
  • Ek denetim yazılımı ZEISS ZEN core ile yüksek çözünürlüklü optikler


zEISS'ten ilk çok teknolojili sistem Bir ölçüm mikroskobu olarak ZEISS O-INSPECT duo, kalite güvencesinde iki temel uygulama alanını kapsar: Büyük veya çok sayıda küçük parçanın hassas ölçümü ve yüksek çözünürlüklü denetimi. Cihaz ayrıca renkli görüntü üzerinde segmentasyon, birleştirme ve görüntü işleme dahil olmak üzere üç boyutlu ölçüm ve incelemenin bir kombinasyonunu gerektiren uygulamalar için özel olarak geliştirilmiştir. Kalite laboratuvarları artık bir ölçüm cihazı ve mikroskop yerine tek bir makineye ihtiyaç duyuyor, bu da yerden ve sistem maliyetlerinden tasarruf sağlıyor. Çok işlevli cihazın ilgili alanlar için başka ne gibi avantajlar sunduğunu öğrenin.




mESSTECHNIK Yüksek hassasiyetli ölçümler - dokunsal ve optik Düz ve hassas iş parçaları için yüksek hassasiyet ZEISS O-INSPECT duo, çok sensörlü bir ölçüm cihazıdır ve ZEISS VAST XXT dokunsal tarama sensörü ile eşleştirilmiş yüksek çözünürlüklü optikleri ile etkileyicidir. Dokunsal sensör, tek bir hareketle çok sayıda ölçüm noktası yakalayarak hızlı ve hassas 3D ölçümler sağlar.

hassas bileşenler, ZEISS VAST problama (ZVP) sayesinde mükemmel doğruluk ve ölçüm süresinde önemli bir azalma ile ZEISS O-INSPECT ikilisi kullanılarak temas olmadan ölçülebilir.



Çok geniş bir çalışma mesafesindeki yüksek çözünürlük sayesinde, bu sadece düz iş parçaları veya numuneler için mümkün değildir. Tek bir makinede yüzey denetimi ve ölçümü Bugün CMM, yarın mikroskop Birçok iş parçası, boyutsal, form ve konum denetimine ek olarak yüzey denetimi gerektirir. Daha önce ölçüm ve inceleme için iki ayrı cihaz kullanılırken, ZEISS O-INSPECT duo artık 2'si 1 arada bir çözüm sunuyor. Cihazın sezgisel kullanımı ve 12x zoom lensli yüksek çözünürlüklü 5 MP Discovery.V12 scout 160 c renkli kamera sensörü sayesinde, denetim görevleri artık ölçüm cihazında da eşleştirilebilir. ZEISS CALYPSO ile olağan kullanıma ek olarak, makine ZEISS ZEN çekirdek yazılımı ile mikroskopi görevleri için de kullanılabilir.

Daha fazla haber

Tozdan katkılı olarak üretilen bileşenlere

15.08.2024 01:05

ZEISS MMZ 1 tablosu
Büyük iş parçaları için kompakt çözüm



Tozdan katkılı üretilmiş bileşenlere Katmanlı üretim birçok tıbbi ürün için büyük bir...

jenbach'taki INNIO'da Operasyon Kalite Lideri olan Christian Troger, "Küçük bir metalik kir parça...

17.05.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT ikilisi
Mikroskop ve ölçüm cihazı bir arada

Otomotiv ve elektromobilite endüstrisinin dinamik dünyasında güncel kalın! OEM'lerin ve tedarikçi...