Katalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

16.10.2024 01:10

Uçak yapımında kalite yönetimi

Karmaşık ortamlar için en yüksek hassasiyet

Milyonlarca hava yolcusunun güvenliğini sağlamak için tüm hava taşıtlarının içte ve dışta en yüksek kalite standartlarını karşılaması gerekir. Uçak sistemleri, yapıları ve iç mekanları son derece karmaşıktır ve güvenliği sağlamak için son derece özelleştirilmiş olması gereken binlerce parçadan oluşur. ZEISS'in gelişmiş metroloji teknolojisi, uçak geliştirme, kalite güvencesi ve bakım kontrolü için özelleştirilmiş çözümler sunarak havacılık endüstrisinde vazgeçilmez bir araç haline gelir.

Uçak parçalarının hassas kontrolü

Uçak yapı analizi
Garantili en doğru denetimler

Hassas yapısal denetim, hava taşıtlarının güvenliği ve güvenilir şekilde çalışması için çok önemlidir. ZEISS Endüstriyel Kalite Çözümleri, orijinal ekipman üreticileri (OEM'ler) için kapsamlı ve doğru denetimi garanti eder.

Uçak sistemlerinin denetimi

Hassas üretim ve güvenlik

Havacılık ve uzay endüstrisindeki OEM'ler ve tedarikçiler, uçak sistemleri üretiminde verimliliği artırmak ve uçak güvenliğini geliştirmek için ZEISS donanım ve yazılım çözümlerini kullanmaktadır.

Uçak kabini denetimi
Maliyet ve konfor açısından optimize edilmiştir

Havayolları, katı ağırlık gereksinimlerini karşılayan konforlu ve optimize edilmiş yolcu kabinleri sunmak için rekabet etmektedir. ZEISS gelişmiş optik ölçüm sistemleri, uçak iç bileşenleri hakkında veri toplamak için kanıtlanmış bir çözümdür.

Bakım, Onarım ve Revizyon (MRO)
Tekrar havadayız

Uçakların uçuşa elverişliliğini sağlamak, dünyanın dört bir yanındaki MRO atölyeleri için kritik öneme sahiptir ve ZEISS'in iş ortağı olmasıyla hiçbir şeyden ödün verilmez. ZEISS portföyü, yüzey kusurlarından güçlendirme kampanyalarına kadar her şeyi işlemek için ideal bir temel sağlar.

Daha fazla haber

Elektrikli kalite güvencesi
Tozdan katkılı olarak üretilen bileşenlere

15.08.2024 01:05

ZEISS MMZ 1 tablosu
Büyük iş parçaları için kompakt çözüm



Tozdan katkılı üretilmiş bileşenlere Katmanlı üretim birçok tıbbi ürün için büyük bir...

12.06.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT ikilisi
Mikroskop ve ölçüm cihazı bir arada

jenbach'taki INNIO'da Operasyon Kalite Lideri olan Christian Troger, "Küçük bir metalik kir parça...