Katalog

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

15.02.2023 00:02

Tesis ve makine mühendisliğinde, doğru yağlayıcı seçimi süreçleri önemli ölçüde optimize edebilir.

OKS'nin özel yağlayıcıları yalnızca ekipman ve sistemlerin performansını artırmakla kalmaz, aynı zamanda DIN ISO 9001'e göre kalite standartlarını da karşılar.

Tesis ve makine yapımı için avantajlar

  • Tek bir kaynaktan geniş ürün yelpazesi ve çözümler İlgili sistemin gereksinimlerini tam olarak karşılayan yağlama çözümleri Tesis ve makinelerin performansı önemli ölçüde iyileştirilir
  • Özellikle uygun çözümler, uygulamaya özel ürün geliştirmeye devam ederek rekabet avantajı sağlar.
  • Tüm OKS ürünleri DIN ISO 9001'e göre kalite standartlarını karşılamaktadır

Tesis ve makine yapımı için optimum yağlama çözümleri

Tesis ve makine mühendisliği, Alman ekonomisinin en güçlü segmentlerinden biri olarak kabul edilmektedir. OKS, bu endüstri dalı için en yüksek kalite standartlarını karşılayan ve tesis ile makinelerin sorunsuz çalışmasını sağlayan çok çeşitli yağlama çözümleri sunmaktadır. Sonuçta, talepler yüksektir: makineler, ekipmanlar ve tesisler uzun bir hizmet ömrü ile güvenilir bir şekilde çalışmalı ve sıkı güvenlik ve hijyen düzenlemelerine uymalıdır. Teknik İş Ekipmanları ve Tüketici Ürünleri için Ürün Güvenliği Yasası burada tüm Alman üreticiler için geçerlidir. Tüm OKS ürünleri bu gerekliliklere yüzde 100 uygundur.

Tek kaynaktan geniş ürün yelpazesi ve çözümler

İlgili sistemin gereksinimlerine tam olarak uyan optimum yağlama çözümü ile üreticiler, sistemlerinin ve makinelerinin performansını önemli ölçüde artırabilir ve böylece belirleyici bir rekabet avantajı sağlayabilir. OKS'nin özel yağlayıcılar ve kemoteknik bakım ürünleri yelpazesinin yanı sıra geniş bir hizmet yelpazesi, tesis ve makine yapımındaki tribolojik uygulamaların büyük bir bölümünü kapsamaktadır. Belirleyici avantaj: müşteriler tüm yağlayıcı çözümlerini tek bir kaynaktan alırlar.

Uygulamaya özel ürün geliştirmeye devam

Ayrıca OKS, müşterilerine en yüksek kalite standartlarını sunmaktadır. Geliştirme ve üretimdeki deneyimli çalışanlar, kalite yönetiminde en önemli standart olarak kabul edilen ve hem ulusal hem de uluslararası alanda tanınan DIN ISO 9001 uyarınca tüm yağlayıcı çözümlerini kapsamlı testlere ve güvenlik kontrollerine tabi tutmaktadır. OKS'deki uzmanlar, son teknoloji ürünü laboratuvarlarda sürekli olarak yeni ürünler geliştirmekte ve mevcut ürün yelpazesini optimize etmektedir. Bunlar arasında macunlar, yağlar, yapıştırılmış kaplamalar, kuru yağlayıcılar gibi endüstriyel uygulamalara yönelik özel yağlayıcıların yanı sıra bakım ürünleri ve temizleyiciler de bulunmaktadır.

Daha fazla haber

Dondurulmuş ürün üreticilerinin üretim kapasiteleri aylardır son sınırına kadar zorlanmaktadır ve makine duruşları ve arızalarından kaçınmak çok önemlidir. Bu nedenle profesyonel bakım giderek kritik bir başarı faktörü haline gelmektedir