Katalog

Lehnert GmbH

Lehnert GmbH hakkında

Bizi benzersiz kılan da bu.
Bizi özelkılan: Bölme duvar sistemleri uzmanı olarak, müşterilerimize danışmanlık ve planlamadan üretim ve montaj hizmetine kadar eksiksiz bir paketi, mükemmel bir şekilde ve büyük bir esneklikle sunuyoruz. Bizimle, her şeyi tek bir kaynaktan, çok yönlü kaygısız bir paketin tamamını elde edersiniz.

Sizinlebirlikte büyüyen modüler çözümler
Şirketlerin ve organizasyonlarının gelişebileceği ofis dünyaları, endüstriyel dünyalar ve akustik dünyalar yaratmak için değişken sistem duvarları ve elemanları kullanıyoruz. Ve hiçbir şey değişim kadar sabit olmadığından, bölme duvar sistemlerimiz bizimle birlikte yaşar ve büyür. Daha sonraki bir dönüşüm bile temiz ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilebilir.

Felsefemiz: her şeyi mümkün kılmak.
Esneklik ve bireysellik en önemli önceliklerimizdir. #lehnert, her şeyi mümkün kılan, her zorluğun üstesinden gelen ve her zaman kendini aşan 80'den fazla insan. "Hiçbir şey imkansız değildir" sloganımıza sadık kalarak, müşterilerimizin mekansal sorunlarını çözmek için yaratıcı, cesur ve büyük bir uzmanlıkla çalışıyoruz. Bunu yaparken, ortak proje başarısının temeli olarak güvene dayalı işbirliğine ve insan etkileşimine güveniyoruz.

Böylece müşterilerimiz %100 memnun kalıyor.


Kaynakları koruyarak üretiyoruz.
DGNB (Alman Sürdürülebilir Yapı Konseyi) üyesi olarak ekolojik ayak izimizi en aza indiriyoruz: %100 kendi fotovoltaik sistemimizden ürettiğimiz yeşil elektrikle çalışıyoruz. Yeni üretim salonumuz KfW 40 verimlilik standartlarına göre inşa edildi. Ayrıca, sunta ve ahşap artıkları gibi üretim artıklarından enerji üretiyoruz.

Ayrıca, bölme duvar sistemleri herhangi bir malzeme kaybı olmadan tersine çevrilebilir, yer değiştirebilir ve dönüştürülebilir - ve onlarca yıl kullanılabilir. Buna ek olarak, kullanılan tüm malzemeler (cam, alüminyum, çelik, plastik ve ahşap) geri dönüştürülebilir ve böylece malzeme döngüsünde daha fazla yaşam döngüsü sağlar.

Taahhüdümüz.
İnsanlık bizim için en önemli önceliktir. Şirketimizde kapsayıcılığı ve çeşitliliği teşvik ediyor, fırsat eşitliğine bağlı kalıyor ve tüm çalışanların değer gördüğü ve kendilerini rahat hissettiği bir çalışma ortamı yaratıyoruz. Bu, bize "yenilikçi, modern ve dijital" mührünü veren DIND (Sürdürülebilirlik ve Dijitalleşme için Alman İnovasyon Enstitüsü) tarafından geleceğin işvereni olarak ödüllendirilmemizle de kanıtlanmıştır. Ayrıca, bölgemizdeki spor kurumlarının sponsorluk projelerine katılıyor ve diğerlerinin yanı sıra Bundesliga hentbol takımı HSG Wetzlar'ı destekliyoruz.

Serbest duran bölme duvarlar

Lehnert duvar endüstrisi ile düzen geri döner.

Serbest duran bölme duvarlar, işlevsel ve çalışma alanlarını yapılandırmak ve çalışma koşullarını iyileştirmek için kullanıla...

Duvar yapı malzemesi

Endüstriyel bir duvar her zaman tavana kadar uzanmak zorunda değildir. Bu durumda, serbest duran duvar elemanlarına sahip bir kapı çözümü uyguladık - mevcut endüstriyel vinç bu özelleştirilmiş çözü...

Tamamen cam kapılar

Ses yalıtım filmli 8 veya 10 mm sertleştirilmiş güvenlik camı/10 mm lamine güvenlik camından yapılmış çerçevesiz tamamen cam kapı kanadı, isteğe bağlı olarak sabit cam üst bölüm.

Sistem kapıları

Sürgülü kapı konstrüksiyonu Tamamı cam 10 mm ray ile
geri çekme sönümlemeli tavan profilinin önüne sabitlenmiştir.
Piyasada bulunan tüm kapı ve itme kolları kullanılabilir.

Ahþap kapýlar

Melamin reçine kaplamalı 40 mm ahşap kapı kanadı,
isteğe bağlı olarak sabit üst parçalı

Lehnert GmbH'nin Genel Müdürü Lutz Köppen bugünlerde gülüyor: şirketi kısa süre önce "G...

Zarif çelik ve cam bölme duvar elemanları
Loft ta...