Katalog

Lehnert GmbH

19.09.2024 02:09

Lehnert GmbH geleceğin işvereni olarak onurlandırıldı

Başarının temeli olarak memnun çalışanlar

Orta Hessen'deki Fernwald'dan Lehnert GmbH bir önceki yıla göre cirosunu yüzde 40 artırdı / "Geleceğin İşvereni" onay mührü ile ödüllendirildi

Lehnert GmbH'nin Genel Müdürü Lutz Köppen'in bugünlerde yüzü gülüyor: şirketi kısa süre önce "Geleceğin İşvereni" nişanını aldı. Bu, bölme duvar sistemleri ve endüstriyel iç donanım konusunda uzmanlaşan orta ölçekli şirket için, kalifiye eleman sıkıntısının had safhada olduğu bir dönemde iyi bir haber. köppen, "Bu ödülle gurur duyuyorum," diye itiraf ediyor. Ödül, şirketin sadece ekonomik olarak başarılı olmadığını, aynı zamanda çalışanlarını faaliyetlerinin merkezine yerleştirdiğini gösteriyor.
Geçen yıl cirosunu yüzde 40 artırarak 24,5 milyon Euro'ya çıkaran Lehnert, fonksiyonel ve estetik oda konseptleri ve mükemmel akustiği ile işyerinde esnek gelişim olanakları sağlıyor. Bu başarının elbette bir mesele olmadığı, şirket için çalışan insanlarla ilgili olduğu gerçeği, şimdi ödülle bir kez daha vurgulandı. Şirket başvuru sürecinde beş alanda yüksek puan aldı: modern liderlik, yenilikçi güç, dijital dönüşümün durumu, çalışan dostu olma ve işe alım stratejileri. Şu anda üçü çırak olmak üzere 85 çalışan şirketteki olumlu çalışma ortamından faydalanıyor.
Bu yıl, başta ticari ve teknik alanlarda olmak üzere işe alınacak 5-10 yeni meslektaş ve iki yeni stajyer ile çalışan sayısı daha da artacak. Endüstriyel ve ofis memurları, teknisyenler ve ressamlar arıyoruz. Çok sayıda eğitim fırsatının yanı sıra, her zaman güncel kalabilmek için özellikle BT uzmanlığı konusunda eğitim verilecek. genel Müdür, "Şirkette dijitalleşmeyi çok proaktif bir şekilde teşvik etmeye çalışıyoruz" diyor. Bu konu gelecekte rekabetçi kalabilmek için büyük bir fırsat olarak görülüyor.

Lehnert ayrıca teknik olarak güncel kalabilmek için bu yıl makine ve yazılıma 500.000 Euro yatırım yapıyor. Diğer şeylerin yanı sıra, yeni üretim salonu için bir alüminyum çift gönye testeresi, endüstriyel kamyonlar ve bir basınçlı hava sistemi satın alınıyor. Modern salon geçen yıl 2,5 milyon avro maliyetle inşa edildi. Bir fotovoltaik sistem ve dört e-şarj istasyonu da eklendi.
Forchheim/Bavyera'daki Siemens Healthineers, Orta Hessen merkezli şirketin uzmanlığıyla kazandığı şirketlerden biri. Tıbbi teknoloji uzmanları için beş milyon avronun üzerinde değerde radyasyondan korunma kabinleri inşa ediyorlar. Diğer şeylerin yanı sıra, üretim sırasında 350 ton kurşun işleniyor.

Daha fazla haber

Lehnert GmbH'nin Genel Müdürü Lutz Köppen bugünlerde gülüyor: şirketi kısa süre önce "G...

Zarif çelik ve cam bölme duvar elemanları
Loft ta...