Katalog

Lehnert GmbH

28.08.2023 01:08

Orta Hessen'deki Fernwald'dan Lehnert GmbH bir önceki yıla göre cirosunu yüzde 40 artırdı / "Geleceğin İşvereni" onay mührü ile ödüllendirildi

Lehnert GmbH'nin Genel Müdürü Lutz Köppen bugünlerde gülüyor: şirketi kısa süre önce "Geleceğin İşvereni" nişanını aldı. Kalifiye eleman sıkıntısının had safhada olduğu bu dönemde, bölme duvar sistemleri ve endüstriyel iç yapı alanında uzmanlaşan orta ölçekli şirket için bu iyi bir haber. "Bu ödülle gurur duyuyorum," diye itiraf ediyor Köppen. Ödül, şirketin sadece ekonomik olarak başarılı olmadığını, aynı zamanda ve özellikle çalışanlarını faaliyetlerinin merkezine yerleştirdiğini gösteriyor.
Geçen yıl cirosunu yüzde 40 artırarak 24,5 milyon Euro'ya çıkaran Lehnert, işyerlerine en iyi akustiğe sahip esnek geliştirme olanakları için işlevsel ve estetik oda konseptleri sunuyor. Başarının elbette bir mesele değil, şirket için çalışan insanlarla ilgili olduğu gerçeği, şimdi ödülle bir kez daha vurgulandı. Şirket başvuruda beş alanda puan aldı: modern liderlik, yenilikçi güç, dijital dönüşümün durumu, çalışan dostu olma ve işe alım stratejileri. Şu anda üçü stajyer olmak üzere 85 çalışan şirketteki olumlu çalışma ortamından faydalanıyor.
Bu yıl çalışan sayısı daha da artırılacak, öncelikle ticari ve teknik alanlarda olmak üzere 5-10 yeni meslektaş ve iki yeni stajyer işe alınacak. Endüstriyel ve ofis memurları, teknisyenler ve ressamlar arıyoruz. Çok sayıda eğitim fırsatının yanı sıra, her zaman güncel kalabilmek için özellikle IT bilgisi konusunda eğitim verilecek. genel müdür, "Şirketimizde dijitalleşmeyi agresif bir şekilde teşvik etmeye çalışıyoruz" diyor. Bu konu, gelecekte rekabetçi kalabilmek için büyük bir fırsat olarak görülüyor.

Daha fazla haber

Zarif çelik ve cam bölme duvar elemanları
Loft ta...