Katalog

EdmoLift Hebetechnik GmbH

EdmoLift Hebetechnik GmbH

EdmoLift Hebetechnik GmbH

EdmoLift Hebetechnik GmbH hakkında

EdmoLift, Avrupa'nın en büyük makaslı kaldırma masaları, palet taşıma ürünleri ve malzeme taşıma yardımcıları üreticilerinden ve tedarikçilerinden biridir.

Kaldırma işleminin yapıldığı her yerde - ofis, fabrika, hastane, sahne, depo, market, garaj, dükkan, mağaza, okul, kurum - EdmoLift'in ürünleri ağır işleri yapabilir ve insanların yükünü hafifletebilir. Kas-iskelet sistemi rahatsızlıklarının ana nedeni kaldırma görevlerini ortadan kaldırarak önemli ölçüde azaltılabildiğinden, EdmoLift ürünleri sağlık yardımı olarak adlandırılabilir.

Yerel ekipman taşıma ve tedarikini iyileştirdiği için, bir verimlilik aracı olarak da adlandırılabilir. EdmoLift kayıp iş günü maliyetlerini azaltarak para tasarrufu sağlar ve bu nedenle ekonomik bir uygulama olarak da adlandırılabilir.

Kaldırma cihazı (NEO 30)

NEO 30, EdmoLift tarafından

NEO 30 akülü bir mobil kaldırma cihazıdır. Döner mafsal, bir tavan vincine veya bir mapaya kolayca takılabilir. İşçinin yardımıyla (eliyle) 30 k...

Tekerlek tabanı

Tekerlek tabanı

Tekerleklerle donatılmış kaldırma masası mobil hale gelir. Alt şasinin 2 döner tekerleği ve 2 sabit tekerleği vardır.

Asansörlü kamyon cihazı

Asansörlü kamyon cihazı

Kaldırma masasının bir forklift veya transpalet ile kolayca taşınmasını sağlar.

Gözyaşı plakası

Gözyaşı plakası

Yırtma plakası ile donatılmış yüzey, yükün platformdan kayma riskini en aza indirir. Bu yüzey özellikle dış mekan masaları için tavsiye edilir.

Teneke kutu damper

15, 20 ve 25 litrelik standart boyutlardaki bidonlar için tasarlanmıştır. Bidon, taşıma sapına bir kanca ile tutturulmuştur. İçindekileri boşaltmak için bidonu kaldırır ve döndürür. 30° veya 90...

Motor tahrikli tambur çevirici

Tamburları kavramak ve döndürmek için motor tahrikli tambur çevirici

Varilleri ve diğer yuvarlak kapları kavramak, döndürmek ve çevirmek için elektrikle çalışan çevirici. Çeşitli kavrama ve...


EdmoLift, haftanın 7 günü, günde 24 saat kesintisiz çalışma için tasarlanmış, sektörün ilk...

EdmoLift, dünyanın en büyük makaslı platform, palet taşıma ürünleri ve malzeme taşıma yardımcıları üreticilerinden biridir.