Katalog

EdmoLift Hebetechnik GmbH

EdmoLift Hebetechnik GmbH

EdmoLift Hebetechnik GmbH

17.11.2022 02:11

EDMOLIFT DÜNYAYA KALDIRMA ÇÖZÜMLERI SUNUYOR!

EdmoLift, dünyanın en büyük makaslı platform, palet taşıma ürünleri ve malzeme taşıma yardımcıları üreticilerinden biridir.

EdmoLift, 50 yılı aşkın süredir kaldırma masaları ve malzeme taşıma çözümleri tedarik etmektedir. Ürünler farklı büyüklükteki ve sektörlerdeki şirketlerde bulunabilir.

1990 yılında Alman şirketi Mansson Schweden Import GmbH, EdmoLift AB'nin ürünlerini satmaya başladı. EdmoLift AB, 1964 yılında Torbjörn Edmo tarafından Härnosand, İsveç'te kurulmuştur. 1993 yılında şirketler birleşmiş ve o zamandan beri şirket EdmoLift Hebetechnik GmbH olarak ticaret yapmaktadır.

Ergonomik kaldırma sistemlerine duyulan ihtiyaç her zaman gelişmiştir. Avrupa pazarındaki çalışmalarımızda bir dönüm noktası, yüzyılın başında EdmoLift'in patentli kaldırma-eğme tasarımı ile geldi. Geniş ürün yelpazesinin yanı sıra özel tasarımlar da sunuyoruz.

Günümüz teknolojileri nedeniyle Alman iştiraki, İsveçli ana şirketin bir bölümü gibi çalışmaktadır.

ÜRÜNLERİMİZ
EdmoLift, küçük parça taşımadan yükleme kaldırma masalarına veya mal asansörlerine kadar hemen hemen her uygulama ve tüm endüstriler için kaldırma masaları üretir. Masaların kaldırma kapasitesi 200 kg ile 10000 kg arasında değişmektedir. Ürün portföyünde 300'den fazla standart modelin yanı sıra özel yapım ürünler ve sektörde benzersiz yapı ve tasarıma sahip ürünler yer almaktadır.

EdmoLift için yeni ürünlerin geliştirilmesi ve mevcut modellerin revizyonu günlük çalışmanın bir parçasıdır.

Neden EdmoLift?
Fikrimiz, ergonomik ve verimli iş akışları ile müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için kaldırma masaları, kaldırma tiltleri, eğimli masalar, kaldırma platformları, elektrikli asansörler ve malzemeler üretmek ve tedarik etmektir. Ürün geliştirme ve müşterilerimiz olan kullanıcılarla yakın işbirliği içinde, teknolojik olarak iyi düzeyde, tutarlı tasarım ve rekabetçi fiyatlarla ürünler sunmaya çalışıyoruz.

  • Tüm üniteler CE testinden geçmiştir ve uygunluk beyanının yanı sıra sertifika ile birlikte gelir.
  • Montaj, bakım ve servis için tam destek.
  • Tüm modeller için yedek parçalar aynı gün gönderilmek üzere stoklarımızda mevcuttur.
  • Çok sayıda kaldırma masası stoklarımızda mevcuttur ve hemen teslim edilebilir.
  • İhtiyaçlarınızı karşılamak için döner platformlar, devirme cihazları, yük kapakları, koruyucu körükler veya korumalar, tekerlek tabanları, kapılar ve kapılar gibi birçok seçenek kaldırma masalarımız, elektrikli asansörlerimiz ve kaldırma platformlu kamyonlarımız için mevcuttur.
  • Üniteler müşteri spesifikasyonlarına göre özel olarak üretilebilir.
  • Bir EdmoLift kaldırma masasının ortalama ömrü 15 yıldan fazladır. İyi bir servis ve bakım konsepti, sorunsuz çalışmanın yanı sıra yasal düzenlemelere uygunluğu da sağlar.
  • EdmoLift'in satış mühendisleri, makaslı platformlarla çalışma konusunda 150 yılı aşkın bir deneyime sahiptir - sektörde 1 numara.
  • ankete katılan müşterilerin %100'ü EdmoLift ürün ve hizmetlerini iyi, çok iyi veya mükemmel olarak değerlendirmektedir.

Daha fazla haber


EdmoLift, haftanın 7 günü, günde 24 saat kesintisiz çalışma için tasarlanmış, sektörün ilk...