Katalog

EdmoLift Hebetechnik GmbH

EdmoLift Hebetechnik GmbH

EdmoLift Hebetechnik GmbH

30.11.2023 01:11

EdmoLift GmbH'den ağır hizmet tipi tasarımlı kaldırma masaları


EdmoLift, haftanın 7 günü, günde 24 saat kesintisiz çalışma için tasarlanmış, sektörün ilk standartlaştırılmış hidrolik kaldırma masalarını sunar. HD serisi kaldırma masaları, kaldırma masası standardı EN 1570-1'in en yüksek kategorisi olan kategori 5'in gerekliliklerini yerine getirir; bu da kaldırma masasının tam yükte en az 512.000 kaldırma döngüsü gerçekleştirmesi gerektiği anlamına gelir. Bu, geleneksel kategori 1 ve 3 kaldırma masalarına göre 4 kat veya 16 kat daha fazla kaldırma döngüsüne karşılık gelir.

HD serisinin tasarımı, kaldırma masalarının müşterinin bireysel ihtiyaçlarına göre özelleştirilmesini kolaylaştırır. Yüksek performanslı kendinden yağlamalı rulmanlar, kesintisiz ve bakım gerektirmeyen çalışma koşulları yaratır. Sağlam makaslı özel tasarım, her yönde maksimum stabilite sağlar.

HD serisi, en zorlu sahalar için arıza olmadan en yüksek üretkenliği ve erişilebilirliği sunan çözümdür.

HDL 2000, yeni HD serisindeki ilk "ağır hizmet" kaldırma tablasıdır. Bir HDL 2000'e yatırım yaparak, en zorlu uygulamalarda maksimum erişilebilirlik ve sorunsuz üretim sağlarsınız.

Standart versiyonunda HDL 2000, kendinden yağlamalı rulmanlar, çift yassı çelik makas, 200 mm'lik etkileyici bir minimum yükseklik, 2 ton yük kapasitesi ve 800 mm'lik bir kaldırma hareketi ile sağlam bir tasarıma sahiptir. Kaldırma tablasının özel tasarımı kolay kişiselleştirmeye olanak tanır.

Tam yükte yarım milyondan fazla kaldırma döngüsünden oluşan test edilmiş hizmet ömrüyle HDL 2000, günün her saati yorulmadan çalışacak şekilde tasarlanmıştır

  • Kaldırma masası standardı EN 1570-1, kategori 5 gerekliliklerini karşılar
  • Tam yükte 512.000'den fazla kaldırma döngüsü, kendi fabrikamızda test edilmiştir
  • Bakım gerektirmez, yıl boyunca 24 saat kullanım için tasarlanmıştır
  • Kendinden yağlamalı rulmanlar
  • Son derece kompakt tasarım - 200 mm yükseklik
  • Sistem entegrasyonu için uygun
  • Platform, müşteriye özel gereksinimlere kolayca uyarlanabilir
  • Kaldırma hareketi 800 mm
  • Kaldırma kapasitesi 2000 kg

Daha fazla haber

EdmoLift, dünyanın en büyük makaslı platform, palet taşıma ürünleri ve malzeme taşıma yardımcıları üreticilerinden biridir.