Katalog

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG hakkında

Alman standardından daha fazla

FUHR markasının ürünleri yüksek kalite standartlarını, sürekli iyileştirmeleri ve teknolojik yenilikleri temsil eder. Ürünlerimizin kusursuz kalitesinin yanı sıra, bizim için en önemli şey ulusal ve uluslararası müşterilerimizle kalıcı ve güvenilir bir ortaklıktır. Ortaklarımızın memnuniyeti için günlük çalışmalarımızın her alanında esneklik, güvenilirlik ve sorumluluğu yaşatıyoruz.

Tutkuyla gelişim

Geleceğe dönük ve pazar gereksinimlerine uygun yeni kilitleme sistemleri geliştirmek her şeyden önce deneyim ve bilgi birikimi gerektirir. Bunu başarmak için FUHR, en son uzmanlık bilgisi ile birlikte benzersiz bir deneyim geçmişinden yararlanır. Yenilikçi karaktere sahip teknik olarak gelişmiş ürünler bu şekilde yaratılır.

Üretimde kalite ve verimlilik

160 yılı aşkın süredir Heiligenhaus'taki merkezimizde tutkuyla kilit ve diğer çeşitli kilitleme çözümleri üretiyoruz. Birbirine yakın 4 fabrikamız verimli bir iş akışını garanti ediyor. Üretimin her aşaması ISO 9001:2015 koşullarına göre sıkı bir şekilde izlenmekte ve belgelenmektedir. Ürünlerimizin tutarlı üretim kalitesini bu şekilde sağlıyoruz.

Sahada katma değer

Üretimimizin kalbi olan şekillendirme teknolojisi ana tesisimizde yer almaktadır. Bobinden delinen preslerimiz ve özel aletlerimiz, yüksek kaliteli bir kilit üretmek için gereken çok sayıda bileşeni üretir. FUHR, ihtiyaç duyulan tüm ek bileşenleri, çoğu Heiligenhaus çevresindeki bölgede bulunan son derece uzmanlaşmış tedarikçilerden satın alır. Dahili montaj alanlarında kilit tertibatları ve elektronik bileşenler makine desteği ile monte edilir ve kalite ve işlev açısından test edilir.

Sıkı test kriterleri

Ürün geliştirme ve tasarım sırasında bile çok yüksek bir kalite standardına bağlı kalıyoruz. Hem dahili hem de harici testler, yalnızca kusursuz ve teknik olarak olgun ürünlerin pazara ulaşmasını sağlar.

Müşteriye odaklanma

Geleneğimize uygun olarak, müşteriye yakınlık ve güvenilirlik öncülleri tarafından yönlendiriliyoruz. Bu değerlere bağlılık, kurumsal kültürümüzün ayrılmaz bir parçasıdır ve tüm FUHR ekibi tarafından her gün uygulanmaktadır.

İspanyoletler

Kapı sürgüsü - Alüminyum, çelik, plastik veya ahşaptan yapılmış çift kanatlı kapılarda aktif olmayan kanadı sabitlemek için. Gizli yuvarlak çubuklar veya yüzeye monte kare çubuklar iç...

Kapı aksesuarları

Kapı tah

rik sürgüleri

- Çift kanatlı çelik veya ahşap kapılarda aktif olmayan kanadı kilitlemek için dayanıklı kapı tahrik sür

güleri.

902/902Z Serisi

  • 10/1...

Solutions for double-leaf doors (Aluminium and steel / Timber / uPVC doors)

Alüminyum ve çelikten yapılmış 2 kanatlı kapılar için çözümler

multisafe 844 - tasarımda esnek ve üretimde verimli

Kenar cıvata adaptörünün monte e...

Accessories for emergency exit door locks

Paslanmaz çelik panik bar bağlantı parçaları -Hijyen riski olmadan güvenilirlik

EN 1125 uyarınca panik kapılarda kullanım içindir. Aktif ve aktif olmayan k...

Pencere Menteşeleri (Mortise fasteners and mortise fastener locks)

Raybalar ve rayba kilitleri

Ayrıntılar:

  • Raybalar, rayba kilitleri ve diken raybaları
  • Çok sayıda tasarım
  • Girinti yapmak, vidalamak veya kaynak yapmak için<...

Pencere kilitleri (FUHR plusprotect)

FUHR pencere güvenliği plusprotect

Kolayca uyarlanabilen ve aynı zamanda estetik bir görünüm arzusunu karşılayan güvenlik ürünlerine olan talep artmaktadır. Denenmiş ve tes...

FUHR bu yıl önemli endüstri etkinliği FENSTERBAU FRONTALE'yi ziyaretçilere ve ilgili taraflara ta...

Fensterbau Frontale 19-22 Mart 2024 tarihleri arasında Nürnberg'de.

FUHR - BAU 2023'te sayısız yeni ürün önizlemesi ile sürekli çözüm odaklı

FUHR, bu yılk...

Münih'teki fuarda Salon C4 Stant No. 129, tamamen yeni bir fuar standı tasarımı ile ç...

Münih'te Salon C4 Stant No. 129'da gerçekleşecek olan fuar, tamamen yeni bir fuar standı tasarımıyla çözüm odaklı bir performans gösterisine sahne olacak.
Heiligenhaus merkezli aile şirketi yeni mali yıla güvenle başlıyor ve BAU 2023'e doğru iyimser. FUHR, ilk yeni ürünlere ve diğer geliştirmelere ek olarak, aktif olarak diyalog, bilgi aktarımı ve desteğe odaklanan müşteri iletişimini kapsamlı bir şekilde genişletiyor.