Katalog

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Düsterloh Fluidtechnik GmbH hakkında

Yüz yılı aşkın süredir sizin için orada

Müşteriye özel çözümlerin hayata geçirilmesi temel yetkinliklerimizden biridir. Hidrolik motorlar, pnömatik motorlar, pnömatik yol vericiler ve güç ünitelerinden oluşan kapsamlı bir ürün yelpazesi sunuyoruz. Ürünlerimiz sofistike tasarımları sayesinde ikna edicidir ve onlarca yıldır zorlu ve zahmetli uygulama alanlarında varlıklarını sürdürmektedir.

Hidrolik ve pnömatik tahrikler alanındaki onlarca yıllık deneyimimiz, ürünlerimizi hedefe yönelik ve kullanıcı odaklı bir şekilde daha da geliştirmemizi sağlamaktadır. Ayrıca müşterilerimiz için en uygun tahrik çözümünü geliştirmek üzere onlarla yakın işbirliği içinde çalışıyoruz. Bunu yaparken, simülasyon alanındaki en modern tekniklerin yanı sıra kendi test tezgahlarımız da bize tahriklerin hedefe yönelik test edilmesi imkanını sunmaktadır.

Şirket, iki genel müdür Bay Thomas Hagedorn ve Bay Reinhard Kunz tarafından başarıyla yönetilmektedir. Şirketin başarısı bir aile atmosferine, esnekliğe ve yenilikçi teknolojiler aracılığıyla gelecekteki zorlukları çözme güdüsüne dayanmaktadır.

Güçlü yönlerimiz

Know-how: Pnömatik ve hidrolik aktüatör uzmanı olarak, gereksinimleriniz için özelleştirilmiş aktüatörler tedarik ediyoruz.

Yenilikçi: Sürekli gelişiyoruz ve yeni zorluklara meraklıyız

Güvenilirlik: Sizin için her zaman hazırız. Onlarca yıllık deneyimimizden ve dünya çapındaki satış ağımızdan yararlanın

Kalite: Kalite yönetimimiz ISO 9001:2015 ve WHG standartlarını karşılamaktadır.

Ortaklık: Müşterilerimiz ve tedarikçilerimizle adil ilişkiler bizim için bir meseledir

Pnömatik motorlar

Düsterloh pnömatik motorları özellikle sağlam bir yapıya sahiptir ve sürekli çalışma ve zorlu çalışma koşulları için tasarlanmıştır.

Ayrıca pnömatik, diğer enerji ileticilerine...

Kavrama bağlantıları

Pnömatik kaplin, örneğin her zaman çalışmak üzere tasarlanmamış acil durum tahriklerinde kullanılır. Acil bir durumda kaplin otomatik olarak değiştirilir ve pnömatik motor pozitif olmayan bağlı kaplin...

Yörünge Şanzımanlar

Hidrolik motorlarımız, bir ila dört kademeli planet redüktörlerimizle istenildiği gibi kombine edilebilir. Buna ek olarak, motor ve dişli kutusu arasına yaylı çok diskli frenler takılabilir.

Düz diþli tahrik

Helisel konik redüktörler pnömatik motora 90° ofset bir çıkışa sahiptir. Çıkış mili bir tarafta sağda, solda veya her iki tarafta. Dik açılı çıkış nedeniyle, pnömatik motor tahrik eksenine dik...

Pnömatik motorlar (PMW 160 - PMW 710)

PMW serisi motorlar hava, nitrojen veya gazla çalışmaya uygundur.

Dönüş yönü, dahili yön kontrol valfi ile elle veya uzaktan kumanda ile değiştirilebilir ve hız bir gaz kelebeği kontrolü il...

Dişli motorlar (DMO 8 - DMO 56)

DMO serisinin pnömatik dişli motorları sertleştirilmiş ve taşlanmış rotorlara sahiptir ve zorlu çalışma koşullarında sürekli çalışma için tasarlanmıştır.

Ayrıca entegre hız regülatörleri ve...

Pnömatik kontrol

DMO tipi pnömatik dişli motorların uygulanması için, spesifikasyonlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz pnömatik kontrol sistemlerimiz bulunmaktadır.

Ana tahrikin arızalanması durumunda pnömat...

Pnömatik marş motoru

Düsterloh pnömatik yol vericiler dizel motorları ve türbinleri çalıştırmak için kullanılır. Temel olarak bir dişli motor, redüksiyon dişlisine sahip tek hatlı bir tahrik ve bir valf kombi...

Pnömatik marş motoru (PS 24/20 - 32/20 )

Çalıştırma işlemi, genellikle doğrudan marş motoruna monte edilen kendiliğinden kapanan bir valfin veya ana valfin kademeli olarak açılmasıyla gerçekleştirilir.

Kavrama pistonunun basınçlan...

Pnömatik marş motoru (PS HY, 61/20 - 2360 )

Bu seri ile bir başlatma dürtüsü yeterlidir (manuel, pnömatik uzaktan kumandalı, elektrikli veya acil durum çalışması). Başlatma işlemi daha sonra otomatik olarak gerçekleştirilir. Özel olarak tasarla...

Toplam

Güç üniteleri - tek bir kaynaktan birincil ve ikincil tahrikler
Düsterloh Fluidtechnik, entegre elektronikli hidrolik ve pnömatik için özelleştirilmiş sistemler...

Standart kompakt üniteler

Büyük birim

  • Konteyner hacmi 70 litreye kadar
  • Konteyner malzemesi: alüminyum ve çelik
  • Boya / yüzey işleme: özelleştirilmiş
  • Tahrik gücü: 1,5kW - 7,5kW...

"RMX" serisi radyal pistonlu motorlarımız özellikle yüksek sürekli gücün gerekli olduğu veya orta...

Özelleştirilmiş çözümlerin hayata geçirilmesi temel yetkinliklerimizden biridir.