Katalog

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Listeye geri dön

Düsterloh Fluidtechnik GmbH'nin Pnömatik marş motoru

Ürün sorgulama  

Düsterloh pnömatik yol vericiler dizel motorları ve türbinleri çalıştırmak için kullanılır. Temel olarak bir dişli motor, redüksiyon dişlisine sahip tek hatlı bir tahrik ve bir valf kombinasyonundan oluşurlar. Dişli motoru en yüksek torkunu gevşeme sırasında geliştirdiğinden, özellikle dizel motorları çalıştırmak için uygundur. Düsterloh pnömatik marş motorları hava veya gazla çalıştırılabilir. Elektrik enerjisi depolamadan bağımsızdır, bakım gerektirmez ve patlamaya dayanıklıdır.

Mevcut seri, 15 bar çalışma basıncında marş pinyonunda ölçülen 510 Nm'ye kadar torklara ulaşır. Daha yüksek marş güçleri için iki marş motoru paralel olarak çalıştırılabilir. Bu amaçla, yalnızca her iki marş motorunun pinyon dişlileri dizelin halka dişlisine tam olarak geçtiğinde dizelin çalıştırılmasına izin veren bir güvenlik devresi mevcuttur.

Ürün sorgulama  

Basınçlı hava düğmesi alanında daha fazla ürün

Pnömatik marş motoru (PS 24/20 - 32/20 )

Çalıştırma işlemi, genellikle doğrudan marş motoruna monte edilen kendiliğinden kapanan bir valfin veya ana valfin kademeli olarak açılmasıyla gerçekleştirilir.

Kavrama pistonunun basınçlan...

Pnömatik marş motoru (PS HY, 61/20 - 2360 )

Bu seri ile bir başlatma dürtüsü yeterlidir (manuel, pnömatik uzaktan kumandalı, elektrikli veya acil durum çalışması). Başlatma işlemi daha sonra otomatik olarak gerçekleştirilir. Özel olarak tasarla...