Katalog

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge hakkında

40 yılı aşkın süredir "Hassasiyet ve Kalitede Yetkinlik", RUKO şirketini dünyanın önde gelen delme ve havşa açma aletleri üreticilerinden biri haline getirmiştir. 70'lik ihracat payı ile kendimizi uluslararası yönelimli bir Avrupa şirketi olarak görüyoruz.

RUKO delme takımları 70'ten fazla ülkede 2.300 kalifiye uzman takım satıcısı tarafından satılmaktadır.

Holzgerlingen'deki RUKO GmbH'nin ABD, Fransa, İngiltere, Türkiye, Çek Cumhuriyeti, İskandinavya ve Avusturya'da kendi iştirakleri bulunmaktadır.

Kendimizi metal delme takımları uzmanı olarak görüyoruz. Profesyonel kullanıcıların ihtiyaçlarına odaklanan RUKO, kapsamlı ve yetkin bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Organizasyonun ve üretim sürecinin esnek yapısı, endüstriyel ölçekli serilerin yanı sıra özel takımların ve özelleştirilmiş ürünlerin ekonomik bir şekilde üretilmesine olanak sağlamaktadır.

Darbeli delme

Stabilize kafa geometrisi ve yuvarlatılmış kesme kenarları sayesinde beton ve donatıda daha uzun kullanım ömrü. Biyonik prensibe göre patentli çift kenarlı kesme tasarımı.

Yenilikçi Twinmax...

Cam matkabı

Düşük devirlerde en iyi sonuçlar ve su, terebentin ve kerosin ile iyi soğutma. Özellikle pencere camı, ayna camı, şişe, porselen, fayans, seramik vb. delmek için uygundur.

Beton matkabı

Özel alaşımlı çelik kalitesi ile daha uzun ömürlü, son derece dayanıklı, yüksek esneklik ve aşırı gerilmeler için delme kapasitesine sahip beton matkabı. Karbür kesici kenarların hassas bir şekilde çı...

Karbit Kesme Kenarlı Darbeli Sondaj Matkap

Çok sağlam ve ince duvarlı matkap ucu gövdesi sayesinde yüksek verimlilik garanti edilir.
Uygulamalar: Beton, taş, duvar ve tuğla delmek için.

SDS-plus adaptörü ile maksimum 4,0 kg'a k...

Karbür işleme frezesi

Titanyum alüminyum nitrür kaplamalı yekpare tungsten karbür K 20 burgulu matkap. TiAlN aşınmaya dayanıklı kaplama, yüzey sertliğini yaklaşık 3.000 HV'ye ve ısı direncini 900 °C'ye çıkarır. Bu, kullanı...

Menteşe Burma Matkap Uçları

Uygulamalar: yumuşak ahşap, sert ahşap, tutkallı ahşap, yonga levhalar, ahşap çekirdekli kontrplak, sert tahtalar, plastik lamine plakalar, plastiklerde delme için.

Kaya matkabı

Çekirdek güçlendirme sayesinde olağanüstü stabilite, böylece darbeli matkaptan matkap ucuna maksimum güç aktarımı sağlar. Sertleştirme için özel kumlama işlemi sayesinde yüksek aşınma direnci. Optimum...

Merkezleme matkabı

A şekline göre merkez delikleri açmak için merkez matkaplar,
takviye boncuklu A şekli ve R şekli.

Ahşap deliciler

Makineler için ahşap burgulu matkaplar, krom vanadyum çeliği
Uygulamalar: yumuşak ahşap, sert ahşap, kontrplak, sert tahtalar ve kaplama ahşapta delme için.
Burgulu burgular,krom vana...

Spiral matkaplar

Bükümlü burgular, krom vanadyum çeliği
Uygulamalar: yumuşak ahşap, sert ahşap, tutkal ahşap, masif ahşap, yüzey ahşap ve kirişlerde delme için.

Ahşap spiral matkabı

Aşınmaya dayanıklı krom vanadyum çeliğinden yapılmış yüksek verimli ahşap matkabı. Merkez noktası hassas delmeyi garanti eder. Omuz kesme kenarları ile tam ve parçalanmayan delme. Dübel deliği delme...

Forstner matkapları (CV ≈ DIN 7483 G)

Uygulamalar:
yumuşak ve sert ahşap, tutkallı ahşap, yonga levhalar, ahşap çekirdekli kontrplak, sert levhalar, plastik lamine plakalar, plastiklerde delme için.

Bir havşada gerçek bir yenilikten söz edebilir misiniz? Profesyonel bir havşayı gerçekten gözle görülür - ve daha da önemlisi - fark edilir derecede daha iyi hale getirebilir misiniz? Kısaca söylemek gerekirse, yapılabilir. Yeni RUKO ULTIMATECUT 4S havşa, bunun kanıtını sunuyor ve havşa açmayı tamamen yeniden yorumluyor. Daha hızlı çalışır, daha verimli çalışır, güç tasarrufu sağlar ve ayrıca geleneksel havşalara göre kat kat daha dayanıklıdır
Gezegenimizin plastik tarafından kirletilmesi