Katalog

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

12.01.2024 01:01

Yeni: ULTIMATECUT Havşa 4S - Hızlı. Keskin. Güçlü. Sansasyonel.

Bir havşada gerçek bir yenilikten söz edebilir misiniz? Profesyonel bir havşayı gerçekten gözle görülür - ve daha da önemlisi - fark edilir derecede daha iyi hale getirebilir misiniz? Kısaca söylemek gerekirse, yapılabilir. Yeni RUKO ULTIMATECUT 4S havşa, bunun kanıtını sunuyor ve havşa açmayı tamamen yeniden yorumluyor. Daha hızlı çalışır, daha verimli çalışır, güç tasarrufu sağlar ve ayrıca geleneksel havşalara göre kat kat daha dayanıklıdır

Konik havşa, 2017 yılında ticaret ve endüstride zorlu sonuçlar için yeni bir ürün serisi olan ULTIMATECUT piyasaya sürüldüğünde ilham kaynağı olmuştu.

Ve yeni ULTIMATECUT havşa 4S ile RUKO şimdi profesyonel uygulamalar için yüksek hassasiyetli takım serisini daha da genişletiyor.

İlk bakışta bile fark edilebilir: ULTIMATECUT havşa 4S, normal üç yerine dört kesme kenarına sahiptir ve daha yakından bakarsanız, ikinci temel farkı da fark edeceksiniz: özel olarak geliştirilmiş bir kesme geometrisi ile kesme kenarlarının eşit olmayan bölünmesi.

Ancak yeni ULTIMATECUT 4S, arkasındaki gücü pratikte gerçekten gösteriyor.

Kelimenin tam anlamıyla malzemeyi yiyor ve muazzam malzeme kaldırma ile etkiliyor. Dört kesme kenarı sayesinde kuvvetler dağıtılarak son derece düzgün bir çalışma ve rahatsız edici çentik izleri olmadan mükemmel bir havşa açma deseni elde edilir.

3 kata kadar daha yüksek işleme hızı ve tek takımla 3 kata kadar daha fazla havşa açmaya olanak tanıyan takım ömrü ile dahili RUKO test sonuçlarının rakamları da yeni havşanın olağanüstü performansını kanıtlamaktadır.

Özellikle akülü delme makinelerinde kullanıldığında, yeni ULITMATECUT 4S ilk kez 40 mm çapa kadar havşa açmaya bile izin veriyor ki bu şimdiye kadar sadece sabit takımlar için ayrılmıştı.

Yeni ULITMATECUT 4S havşa, 10,4 ila 40 mm çaplarda uzman bayilerden temin edilebilir.

Ayrıca yeni havşalar, RUKO tarafından özel olarak geliştirilen bir kaplama olan RUKO nano Teknolojisi veya kısaca RUnaTEC ile sunulmaktadır.

Daha fazla haber

Gezegenimizin plastik tarafından kirletilmesi