Katalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Listeye geri dön

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH'nin 3D-Ölçüm sistemleri (CARMET)

Ürün sorgulama  

Geniş bir yelpaze için ayrıcalıklı özellikler

ZEISS CARMET, arzulanan hiçbir şeyi bırakmayan ve baştan sona ZEISS kalitesi sunan ekonomik, her şey dahil bir pakettir.

Gömme zemin erişimi

Gömme zemin modeli ile ZEISS CARMET, her taraftan serbest erişim sunar. Mevcut bir temel ile kullanım için zemin üstü versiyonu da mevcuttur.

Hassasiyet ve dinamizm

ZEISS CARMET Z kolon trapezoidal bir şekle sahiptir. Geniş taban, maksimum hassasiyet için stabilite ve sağlamlık sağlar. Yukarı doğru koniklik ağırlıktan tasarruf sağlar ve bu da dinamiğe fayda sağlar. Bu şekilde ZEISS CARMET, hassasiyeti ve dinamiği üstün bir tasarımda birleştirir.

Bilyalı zincirli lineer kılavuzlar

Bilyalı zincirli lineer kılavuzlar ZEISS, tüm eksenlerde yüksek rijitlik, sorunsuz çalışma ve düşük bakım ile karakterize edilen bilyalı zincirli lineer kılavuzlar ayarlar.

Entegre kontrol

ZEISS CARMET, ölçüm cihazına entegre edilmiş hareketli bir kontrol ünitesi tarafından kontrol edilir. Bu, arayüz sayısını azaltır, kurulum sürecini hızlandırır ve alan gereksinimlerini azaltır. Kontrol ünitesi muhafazası aynı zamanda kontrol paneli için bir tutucu görevi görür.

Güvenlik

ZEISS CARMET'in yatay kolu, insanları ve malzemeleri yaralanma ve hasardan korumak için her iki tarafta da yerden tasarruf sağlayan çarpışma koruması ile donatılmıştır. ZEISS makinelerinde bulunan ve bir tıkanıklık olduğunda kolayca kayan kanıtlanmış sürtünme tahrikleri de güvenliğe katkıda bulunur.

Sıcaklık stabilitesi

Yapısal olarak ilgili tüm bileşenler için ZEISS, eşit ve kontrollü ısı genleşmesine izin veren çeliği sürekli olarak kullanır. Buna ek olarak, Z sütunu da F.I. teknolojisi ile termal olarak yalıtılmıştır. Sonuç: Makine, belirtilen ölçüm hatası dahilinde 16 ila 24°C arasında geniş bir sıcaklık aralığında kullanılabilir. Ayrıca, makinenin soğutulması gerekmez ve sıcaklık kompanzasyonu gerekmez. Buna ek olarak, hafif yalıtım kapağı bakım için hızlı ve kolay bir şekilde çıkarılabilir.

Ürün sorgulama  

3D-Ölçüm sistemleri alanında daha fazla ürün

3D-Ölçüm sistemleri (CONTURA)

Kompakt Sınıfta Referans Makine

CONTURA - ZEISS'in esnek, güvenilir ve tavizsiz kalite güvencesi için sunduğu geniş platform. En yeni nesil daha da hassastır ve daha geniş...

3D-Ölçüm sistemleri (ACCURA)

Sizinle Birlikte Büyüyen Çözüm

Performans ve hassasiyet en önemli öncelikleriniz mi? Geniş konfigürasyon yelpazesi ile ZEISS ACCURA, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize göre uyarl...

3D-Ölçüm sistemleri (XENOS)

Referans

ZEISS XENOS, araştırma enstitülerinin ölçüm laboratuvarlarında, havacılık ve uzay endüstrisinde ve optik endüstrisinde maksimum hassasiyetin talep edildiği her yer...

3D-Ölçüm sistemleri (MMZ T)

Ölçüm aralığı ve hassasiyetin büyüleyici kombinasyonu Büyük dişliler için ideal.

MMZ T serisi, 14,8 m³'e varan ölçüm aralığı ile Carl Zeiss'ın masa köprüsü tipi ölçüm...

3D-Ölçüm sistemleri (MMZ E)

Büyük parçaların zemine aynı hizada yüklenmesi için idealdir.

MMZ E gantry ölçüm makineleri, dört taraftan açık erişim sağladıkları için zemin konveyörleri ile taşınan iş p...