Katalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Listeye geri dön

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH'nin 3D-Ölçüm sistemleri (ACCURA)

Ürün sorgulama  

Sizinle Birlikte Büyüyen Çözüm

Performans ve hassasiyet en önemli öncelikleriniz mi? Geniş konfigürasyon yelpazesi ile ZEISS ACCURA, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize göre uyarlanabilir. Ayrıca modüler tasarım, sistemi geleceğe hazır hale getirir: ACCURA, konfigürasyon, sensörler ve yazılımla ilgili değişen gereksinimleri karşılamak için değiştirilebilir.

Geleceğe dönük

ZEISS ACCURA, modüler tasarımı sayesinde geleceğin taleplerini karşılamaya hazırdır. Ekipman, sensör ve yazılım gereksinimlerinizle birlikte büyür. Kontak ve optik sensörlerin yanı sıra tarama için ön kablolama, ZEISS ACCURA'yı hemen çoklu sensör özellikli hale getirir.

Düşük ağırlık, yüksek dinamizm

Çelik ve alüminyumdan üretilen ZEISS ACCURA köprüsü son derece sağlam ve ince bir yapıya sahiptir. Alüminyum elemanlar, sıcaklık stabilitesini ve hizmet ömrünü iyileştirmek için ZEISS'in CARAT teknolojisi ile kaplanmıştır. Hareketli parçaların azaltılmış ağırlığı, makinenin dinamik sağlamlığını artırır.

20ºC ila 26ºC sıcaklık aralığı

ZEISS ACCURA köprüsü, yeni bir yüksek performanslı yalıtım türü olan Köpük Yalıtım Teknolojisi ile kaplanmıştır. Gövde kapakları maksimum yalıtım ve minimum kalınlık sağlar. Bu, operatörün 20ºC ile 26ºC arasında bir ölçüm laboratuvarı sıcaklığı seçmesini sağlar.

Bakım dostu tasarım

Köprünün tüm gövde panelleri yalnızca birkaç adımda çıkarılabilir ve yeniden monte edilebilir. Bu, bakım için gereken süreyi azaltır ve makinenin kullanılabilirliğini artırır.

Köşelerde doğruluk

ZEISS ACCURA'nın her boyutu maksimize edilmiş bir ölçüm aralığına sahiptir. Bu, köşelerde ölçüm doğruluğunu garanti eder.

VAST navigatör

ZEISS ACCURA, daha hızlı kalibrasyon, yaklaşma ve taramanın yanı sıra gelişmiş hassasiyet sağlamak için standart olarak VAST navigatör teknolojisi ile birlikte gelir.

Opsiyonel Yüksek Dinamik Paket

Yüksek Dinamik Paket, ZEISS ACCURA'yı yüksek hızlı bir ölçüm makinesine dönüştürür. Bu paket, 800 mm/s'ye kadar hareket hızına izin verir. Yüksek hız nedeniyle, makinenin ölçüm alanı ek koruma gerektirir. Lazer tarayıcılar, makinenin etrafındaki koruma bölgesini izler. Herhangi biri güvenlik bölgesine girerse, ZEISS ACCURA hemen yavaşlar. Bölge temizlendiğinde yüksek hızlı ölçüm işlemleri otomatik olarak yeniden başlatılır. Bu güvenlik teknolojisi Yüksek Dinamik Paket'e dahildir.

Ürün sorgulama  

3D-Ölçüm sistemleri alanında daha fazla ürün

3D-Ölçüm sistemleri (CONTURA)

Kompakt Sınıfta Referans Makine

CONTURA - ZEISS'in esnek, güvenilir ve tavizsiz kalite güvencesi için sunduğu geniş platform. En yeni nesil daha da hassastır ve daha geniş...

3D-Ölçüm sistemleri (XENOS)

Referans

ZEISS XENOS, araştırma enstitülerinin ölçüm laboratuvarlarında, havacılık ve uzay endüstrisinde ve optik endüstrisinde maksimum hassasiyetin talep edildiği her yer...

3D-Ölçüm sistemleri (MMZ T)

Ölçüm aralığı ve hassasiyetin büyüleyici kombinasyonu Büyük dişliler için ideal.

MMZ T serisi, 14,8 m³'e varan ölçüm aralığı ile Carl Zeiss'ın masa köprüsü tipi ölçüm...

3D-Ölçüm sistemleri (MMZ E)

Büyük parçaların zemine aynı hizada yüklenmesi için idealdir.

MMZ E gantry ölçüm makineleri, dört taraftan açık erişim sağladıkları için zemin konveyörleri ile taşınan iş p...

3D-Ölçüm sistemleri (MMZ G)

Benzersiz büyüklük

MMZ G serisindeki büyük köprü tipi makineler en yüksek talepleri karşılar: Carl Zeiss tarafından sunulan tüm ölçüm makineleri arasında en geniş ölçüm ara...