Katalog

Systea GmbH

Listeye geri dön

Systea GmbH'nin Dış cephe alt yapıları (UBEKA)

Ürün sorgulama  

Örneğin fiber çimento, HPL, seramik, doğal taş veya camdan yapılmış geniş formatlı cephe panellerinin panel destek profilleri aracılığıyla tersine gizli sabitlenmesi için bir profil sistemi.

UBEKA'ya dayalı bir alt yapı sistemi, dikey alüminyum T-destek profilleri, duvar braketleri, isteğe bağlı aksesuarlar, kaplama ızgarasıyla aynı ayırma mesafeleriyle düzenlenmiş yatay pabuç profilleri ve dikey panel taşıyıcı profillerden oluşur. Duvar destekleri, termal yüklerine ve taleplerine göre alüminyum, paslanmaz çelik veya cam elyaf takviyeli poliamitten yapılır.

UBEKA, bitişik elemanın önceden monte edilmiş konumundan kaydırılmasına gerek kalmadan, münferit kaplama elemanlarının değiştirilmesine, değiştirilmesine veya daha sonra yerleştirilmesine izin verir.

ALKAPO, dış duvarları ankraj substratı olarak kullanılmaya uygun olmayan binalar için temel sistem olarak kullanılabilir.

Alüminyum T-taşıyıcı profiller perçin, vida veya cıvata kullanılarak duvar braketlerine bağlanır. Bunu yaparken kayar noktalar yatay (rüzgar) yükleri, sabit noktalar ise yatay ve dikey yükleri (ölü yükler) üstlenir. Dikey kayar deliklerde kısıtlamasız kurulum sağlanır. Destek profili başına bir sabit nokta tahsis edilir.

Her bir sabitleme elemanı için pabuç profillerine bağlanan en az iki dikey panel destek profili gereklidir.

Duvar braketleri isteğe bağlı olarak, destek profiliyle çalışmayı kolaylaştırmak için sabitlemeyi ve tutmayı mümkün kılan bir montaj yardımcısı ile donatılabilir.

Thermostop Elemanları, termal köprülemeyi en aza indirmek için termal bölücüler olarak mevcuttur.

480 mm'ye kadar çıkıntılar.
Malzeme EN AW-6063 T 66

Alüminyum Sistem Profili
Lug profili 99,5/35,1 mm çift taraflı
Lug profili 70/35,1 mm çift taraflı
Lug profili 46/23 mm tek taraflı
Taban profili 89,2/35,25 mm
Destek profili 61/34 mm

Sistem aksesuarları
Pabuçlar 25/8-100 Tip 1F, 2, 2R

Alüminyum T-Profiller
T 40 / 55
T 65 / 50
T 80 / 50
T 110 / 45
T 110 / 70

Ürün sorgulama  

Dış cephe alt yapıları alanında daha fazla ürün

Görünür sabitleme için profil sistemi (ALWI-S)

Fiber çimento, alüminyum kompozit paneller veya HPL gibi geniş formatlı kaplama panellerinin görünür şekilde sabitlenmesi için profil sistemi.

ALWI-S'ye dayalı bir alt yapı...

Görünür sabitleme için profil sistemi (ALKAPO)

Örneğin fiber çimento, alüminyum kompozit paneller veya HPL'den yapılmış geniş formatlı cephe panellerinin görünür şekilde sabitlenmesi için kapalı açıklıklı profil sistem...

Dış cephe alt yapıları (UKLA)

Büyük ve küçük formatlı seramik cephe panellerinin, örneğin 40 x 40 cm veya 60 x 60 cm boyutlarında, braketlerle görünür şekilde sabitlenmesi için profil sistemi.

UKLA'ya d...

Dış cephe alt yapıları (ALHO)

Ahşaptan yapılmış küçük formatlı ve büyük formatlı kaplama malzemelerinin yanı sıra fiber çimento, alüminyum kompozit paneller veya HPL'den yapılmış cephe kaplama panellerinin...

Dış cephe alt yapıları (Beta Universal II (visible fixing))

Geniş formatlı cephe panellerinin görünür ve gizli sabitlenmesi için ısı köprüsüz alt yapı sistemi.

Isı köprüsüz BETA Universal II alt yapı sistemi, 30 mm'ye kadar ayarlana...