Katalog

Systea GmbH

Listeye geri dön

Systea GmbH'nin Profil sistemleri (UBE)

Ürün sorgulama  

Geniş formatlı cephe panellerinin ve doğal taşın panelin tersine braketlerle gizli sabitlenmesi için profil sistemi.

UBE'ye dayalı bir alt yapı sistemi, kaplama ızgarasıyla aynı ayırma mesafesiyle düzenlenmiş dikey T-şekilli alüminyum taşıyıcı profillerden, duvar desteklerinden, isteğe bağlı aksesuarlardan ve yatay destek raylarından oluşur. Termal yükleme ve taleplere göre - duvar destekleri alüminyum, paslanmaz çelik veya cam elyaf takviyeli poliamidden yapılır.

ALKAPO, dış duvarları ankraj substratı olarak kullanılmaya uygun olmayan binalar için temel sistem olarak kullanılabilir.

Taşıyıcı profiller perçin, vida veya cıvata kullanılarak duvar braketlerine bağlanır. Bunu yaparken kayar noktalar yatay (rüzgar) yükleri, sabit noktalar ise yatay ve düşey yükleri (ölü yük) üstlenir. Dikey uzunlamasına deliklerdeki kayar noktalarda kısıtlamasız kurulum sağlanır. Her destek profili için bir sabit nokta tahsis edilmiştir.

Her bir kaplama elemanı için en az iki yatay taşıyıcı ray gereklidir ve bunlar destek profillerine vidalar, cıvatalar veya perçinler kullanılarak sabitlenmelidir.

Kaplama elemanlarını, özel dübeller veya alttan kesilmiş perçinler ve ankrajlar kullanılarak kaplama elemanlarının arkasına sabitlenen ve sabitlenen braketler kullanarak yer yer askıya alıyoruz. Bir ayar vidası kullanılarak kaplama için yükseklik ayarı mümkündür.

Duvar braketlerine isteğe bağlı olarak, taşıyıcı profilin sabitlenmesini ve tutulmasını mümkün kılan bir montaj yardımcısı takılabilir ve böylece bunlarla çalışmak kolaylaştırılabilir.

Thermostop Elemanları, termal köprülemeyi en aza indirmek için termal bölücüler olarak mevcuttur.

480 mm'ye kadar çıkıntılar.
Malzeme EN AW-6063 T 66

Alüminyum T-Profiller
T 40 / 55
T 40 / 70
T 65 / 50
T 80 / 50
T 110 / 70

Alüminyum braketler
UBE için Tip I,II,III DUO
UBE için Tip I,II,III Tergo
UB için Tip I,II,III NG
UBE için Tip I,II,III Doğal taş

Alüminyum destek profilleri
UBE DUO
UBE Tergo
UBE Tergo S
UBE NG
UBE Doğal taş

Ürün sorgulama  

Dış cephe alt yapıları alanında daha fazla ürün

Görünür sabitleme için profil sistemi (ALWI-S)

Fiber çimento, alüminyum kompozit paneller veya HPL gibi geniş formatlı kaplama panellerinin görünür şekilde sabitlenmesi için profil sistemi.

ALWI-S'ye dayalı bir alt yapı...

Görünür sabitleme için profil sistemi (ALKAPO)

Örneğin fiber çimento, alüminyum kompozit paneller veya HPL'den yapılmış geniş formatlı cephe panellerinin görünür şekilde sabitlenmesi için kapalı açıklıklı profil sistem...

Dış cephe alt yapıları (UKLA)

Büyük ve küçük formatlı seramik cephe panellerinin, örneğin 40 x 40 cm veya 60 x 60 cm boyutlarında, braketlerle görünür şekilde sabitlenmesi için profil sistemi.

UKLA'ya d...

Dış cephe alt yapıları (ALHO)

Ahşaptan yapılmış küçük formatlı ve büyük formatlı kaplama malzemelerinin yanı sıra fiber çimento, alüminyum kompozit paneller veya HPL'den yapılmış cephe kaplama panellerinin...

Dış cephe alt yapıları (Beta Universal II (visible fixing))

Geniş formatlı cephe panellerinin görünür ve gizli sabitlenmesi için ısı köprüsüz alt yapı sistemi.

Isı köprüsüz BETA Universal II alt yapı sistemi, 30 mm'ye kadar ayarlana...