Katalog

Systea GmbH

Listeye geri dön

Systea GmbH'nin Dış cephe alt yapıları (NASTO-D)

Ürün sorgulama  

Doğal taş panellerin pim yatakları kullanılarak gizli sabitlenmesi için profil sistemi.

NASTO-D'ye dayalı bir alt yapı sistemi, dikey T-şekilli alüminyum destek profilleri, duvar destekleri ve isteğe bağlı aksesuarlardan oluşur. Duvar destekleri, termal yüklerine ve taleplerine göre alüminyum, paslanmaz çelik veya cam elyaf takviyeli poliamitten yapılır.

Sistem, üzerine klasik vidalı pim desteğinin monte edildiği dikey bir temel alt yapıdan oluşur. Pim desteğinin bir alt yapı ile kombinasyonu sayesinde, binanın yapısını delme ihtiyacı azalır ve yüksek yalıtım malzemesi kalınlıkları ile Passivhaus standardında büyük yükler gerçekleştirilebilir.

Kaplama elemanları, panel bağlantılarındaki pim yatakları aracılığıyla sabitlenir.

Destek profilleri perçin veya vida kullanılarak duvar braketlerine bağlanır. Bunu yaparken kayar noktalar yatay (rüzgar) yükleri, sabit noktalar ise yatay ve düşey yükleri (ölü yük) alır. Kısıtlamasız montaj, dikey uzunlamasına deliklerdeki kayma noktalarında gerçekleşir. Destek profili başına bir sabit nokta tahsis edilmiştir.

Duvar braketine isteğe bağlı olarak, destek profilinin sabitlenmesini ve tutulmasını mümkün kılan ve bunlarla çalışmayı kolaylaştıran montaj yardımcıları takılabilir.

Thermostop Elements, ısı köprülemesini en aza indirmek için termal bölücüler olarak mevcuttur.

480 mm'ye kadar çıkıntılar.
Malzeme EN AW-6063 T 66

Alüminyum T profiller
T 40 / 55
T 65 / 50
T 80 / 50
T 110 / 70

Alüminyum destek profilleri
Dornhalter 8
Dornhalter 10

Ürün sorgulama  

Dış cephe alt yapıları alanında daha fazla ürün

Görünür sabitleme için profil sistemi (ALWI-S)

Fiber çimento, alüminyum kompozit paneller veya HPL gibi geniş formatlı kaplama panellerinin görünür şekilde sabitlenmesi için profil sistemi.

ALWI-S'ye dayalı bir alt yapı...

Görünür sabitleme için profil sistemi (ALKAPO)

Örneğin fiber çimento, alüminyum kompozit paneller veya HPL'den yapılmış geniş formatlı cephe panellerinin görünür şekilde sabitlenmesi için kapalı açıklıklı profil sistem...

Dış cephe alt yapıları (UKLA)

Büyük ve küçük formatlı seramik cephe panellerinin, örneğin 40 x 40 cm veya 60 x 60 cm boyutlarında, braketlerle görünür şekilde sabitlenmesi için profil sistemi.

UKLA'ya d...

Dış cephe alt yapıları (ALHO)

Ahşaptan yapılmış küçük formatlı ve büyük formatlı kaplama malzemelerinin yanı sıra fiber çimento, alüminyum kompozit paneller veya HPL'den yapılmış cephe kaplama panellerinin...

Dış cephe alt yapıları (Beta Universal II (visible fixing))

Geniş formatlı cephe panellerinin görünür ve gizli sabitlenmesi için ısı köprüsüz alt yapı sistemi.

Isı köprüsüz BETA Universal II alt yapı sistemi, 30 mm'ye kadar ayarlana...