Katalog

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

02.06.2024 01:06

Bu yıl Frankfurt'ta düzenlenen ACHEMA fuarında FLUX pompalarının çeşitliliğini deneyimleyin.

Salon 8; Stand F 24'te bizi ziyaret edin ve kapsamlı ürün portföyümüzü tanıyın

"Hareket eden çeşitlilik" sloganı altında, sizi pompa teknolojilerimizin dünyasını keşfetmeye davet ediyoruz. Kalitesi, güvenilirliği ve dayanıklılığıyla bilinen geniş ürün yelpazemiz, aynı zamanda güvenlik ve kolay kullanım özelliklerine de sahiptir.



FLUX ürün portföyü, en zorlu görevlerin üstesinden başarıyla gelmek için gereken çok yönlülüğü yansıtmaktadır.ACHEMA 2024'te öne çıkan ürünlerimiz: Dalgıç santrifüj pompa VERTIFLOW F 728 - Zorlu çalışma koşulları için yeni nesil dalgıç santrifüj pompalar. Maks. 750 l/dak'ya kadar akış hızları için sabit sirkülasyon ve filtre pompası olarak uygundur. İlgili uygulamaya son derece kolay bir şekilde uyarlanabilen akıllı bir tasarım ile karakterize edilir. Seri, akışkan alanında rulman olmadan 600 mm daldırma derinliğine kadar kuru olarak çalıştırmak için kesinlikle güvenlidir.

Öte yandan, kaymalı yatak takılarak 1.800 mm'ye kadar daldırma derinliği gerçekleştirilebilir. Peristaltik pompa PERIPOWER - En zorlu uygulamalar için geliştirilmiştir. Peristaltik pompalar kendinden emişlidir ve 10 ila 200 mm arasındaki hortum çaplarıyla aşındırıcı, viskoz ve katı madde içeren ortamların bulunduğu proseslerde son derece çok yönlüdür. PERIPOWER 300 m³/saate kadar akış hızlarına ulaşır ve kaymaya duyarlı ortamların bile hassas bir şekilde pompalanmasını sağlar. FDA kalitesinde de mevcut olan NRH, NBR veya EPDM hortum malzemeleri neredeyse akla gelebilecek tüm ortamlara karşı dayanıklıdır. Silindir teknolojisi sayesinde pompalar özellikle enerji tasarrufludur ve hortuma zarar vermez.

Sağlamlığı ve kolay bakımı PERIPOWER'ı uygulamanız için güvenilir bir ortak haline getirir. Sanitary MINIFLUX - Küçük, hafif ve hijyenik olan bu gelişmiş IBC konteyner pompası, yüksek hijyen gereksinimleri olan pompalama görevleri için mükemmel bir çözümdür. Sıhhi MINIFLUX ölü alanı en aza indirecek şekilde tasarlanmıştır, yüksek kaliteli yüzeylere sahiptir ve mekanik salmastra gerektirmez.

Pompa hızlı bir şekilde ve alet kullanmadan sökülebilir, temizlenmesi kolaydır ve bu nedenle ilaç ve gıda endüstrilerindeki uygulamalar için idealdir. Ancak FLUX çeşitliliği burada bitmiyor. FLUX ürün yelpazesi aynı zamanda iyi bilinen tamburlu pompaları ve ilerleyen boşluklu pompaları, hava ile çalışan diyaframlı pompaları, manyetik olarak bağlanmış santrifüj pompaları, motorları, akış ölçerleri, karıştırıcıları ve kapsamlı bir aksesuar yelpazesini içerir.

Ürün yelpazesi, yüksek viskoziteli ortamlar için VISCOFLUX mobile S gibi gelişmiş tambur boşaltma sistemleri ve üretim süreçlerinizi daha da basitleştirmek ve optimize etmek için tasarlanmış FLUX FILL GT gibi kompakt dozajlama sistemleri ile tamamlanmaktadır. 8. Salon, F24 Standında bizi ziyaret edin ve pompalarımızın yalnızca süreçleri harekete geçirmekle kalmayıp aynı zamanda her uygulama için doğru çözümü nasıl sağladığını deneyimleyin. Ziyaretiniz sırasında lezzetli yumuşak dondurmamızın ve çeşitli atıştırmalıklarımızın tadını çıkarabilirsiniz - sohbetleri canlandırmak için mükemmel bir kombinasyon.

Daha fazla haber

KLIMAfitnedir?
Baden-Württemberg eyaletinin KLIMAfit finansman yönerge...

22.11.2023 09:00

Flux Pumps Brau Beviale'de
28.11.2023.-.30.11.2023 tarihleri arasında

SUR/FIN NASF



Cleveland, Ohio/ABD Katılımcı: FLUX Pumps Corporation USA

<...

12.04.2023 11:00

FLUX - Geleceğin işvereni
FLUX-GERÄTE GMBH "Geleceğin İşvereni" mührü ile ödüllendirildi