Katalog

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

12.04.2023 11:04

FLUX - Geleceğin işvereni

FLUX-GERÄTE GMBH "Geleceğin İşvereni" mührü ile ödüllendirildi

Bir işveren olarak gelecek yönelimi ve kalite - bunun için FLUX, Alman Sürdürülebilirlik ve Dijitalleşme İnovasyon Enstitüsü (DIND) tarafından "Geleceğin İşvereni" ödülüne layık görüldü. Bu girişim eski Federal Ekonomi Bakanı Brigitte Zypries tarafından desteklenmektedir. Ödül, kalifiye eleman sıkıntısına rağmen yetenekleri çekmek ve elde tutmak için şirketlerin "yetenekler savaşında" kendilerini konumlandırmalarına yardımcı oluyor. Sürdürülebilirlik hedeflerini gözeten ve cazip çalışma koşulları sunan, net bir dijitalleşme stratejisine sahip yenilikçi şirketler onurlandırılmaktadır.

Odak noktası modern liderlik ve çalışan dostluğudur. Örneğin, düz hiyerarşiler, esnek ücret modelleri veya çalışanlara sağlanan faydaların yanı sıra bireysel ileri eğitim ve öğretim fırsatları, iş ve bilim dünyasından uzmanların katkılarıyla geliştirilen bir değerlendirme matrisi kullanılarak oluşturulan bütünsel bir resme dahil edilmektedir. Ödüller çeşitli ağ oluşturma etkinliklerinde verilmektedir.


DIND hakkında:

Sürdürülebilirlik ve Dijitalleşme için Alman İnovasyon Enstitüsü (DIND) şirketleri geleceğe uyum sağlamaları konusunda desteklemektedir. Bu amaçla DIND, iş, bilim ve siyaset dünyasından uzmanlarla işbirliği yapıyor, ortaklar adına çalışmalar yürütüyor ve şirketleri gelecekteki yaşayabilirliklerinin önemli yönleri açısından inceliyor. Başarılı dönüşüm örneklerinin ekonomiye önemli bir ivme kazandırması amaçlanmaktadır. DIND ödülleri şirketler için değerli bir iletişim aracıdır. Daha da yenilikçi, sürdürülebilir ve dijital olmak için uygun ortaklar ve çalışanlar bulmaya yardımcı olurlar.

Daha fazla haber

KLIMAfitnedir?
Baden-Württemberg eyaletinin KLIMAfit finansman yönerge...

22.11.2023 09:00

Flux Pumps Brau Beviale'de
28.11.2023.-.30.11.2023 tarihleri arasında

SUR/FIN NASF



Cleveland, Ohio/ABD Katılımcı: FLUX Pumps Corporation USA

<...