Katalog

Stäubli Electrical Connectors AG

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

27.10.2023 01:10

Jakarlı dokuma - sürdürülebilirliğe doğru adımlar

Fransız dokuma fabrikası ESG gereksinimlerini karşılamak için Stäubli'ye yatırım yapıyor

Fransız dokuma şirketi Les Tissages de Charlieu (LTC), 2023 yılının ilk çeyreğinde 40 yeni SX PRO Jakar makinesi kurdu. Bu Stäubli Jakar makinelerinin ilk alımı değil, ancak bu kez yatırım LTC'nin küresel ESG (Çevre, Sosyal ve Yönetişim) stratejisinin bir parçası olarak yapıldı.

Bu yeni Jakar makinelerini seçerken çevresel etki LTC için önemli bir kriterdi. Daha düşük güç tüketimi için tasarlanan Stäubli SX PRO Jakar makineleri, şirketin sürdürülebilirlik ve ESG hedeflerini karşılamak için mükemmel şekilde uygundur. Bir diğer önemli faktör de Stäubli Jakar makinelerinin dayanıklılığıdır. LTC'nin tesislerinde 20 yılı aşkın süredir faaliyette olan Stäubli Jakar makineleri bulunuyor.

LTC tarafından satın alınan 40 yeni SX PRO Jakar makinesi, şirketin döngüsel ekonomi senaryosunun bir parçası olarak geri dönüştürülmüş iplikleri işlemek için kullandığı yeni kurulan dokuma makinelerine monte edildi. LTC ve Stäubli, tekstil endüstrisinde daha yeşil bir geleceğe katkıda bulunuyor: Küresel ESG stratejisiyle LTC ve yüksek verimli, enerji tasarruflu ve sürdürülebilir çözümleriyle Stäubli.

Daha fazla haber

SSA Terminals, LLC, tam otomatik yüksek kapasiteli hızlı şarj konektörlerine (QCC) sahip sıfır emisyonlu elektrikli araçlar (EV'ler) için tasarlanmış 33 terminal çekicisini hizmete soktu.
Stäubli PV konnektörlerinin pazar lideri MC4 portföyü artık MC4-Evo stor adı verilen batarya enerji depolama sistemleri için DC bağlantılı bir bağlantı çözümü de içeriyor.