Katalog

Stäubli Electrical Connectors AG

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

20.10.2022 03:10

MC4-Evo stor: Batarya enerji depolama sistemleri (BESS) için yüksek kaliteli DC bağlantısı

Stäubli PV konnektörlerinin pazar lideri MC4 portföyü artık MC4-Evo stor adı verilen batarya enerji depolama sistemleri için DC bağlantılı bir bağlantı çözümü de içeriyor.

Batarya enerji depolama sistemlerinin (BESS) bağlantısı için yeni MC4-Evo stor, DC 1500 V için portföye önemli bir katkı olarak MC4-Evo 2 ürün serisini tamamlıyor.

İnverter ve depolama sistemi arasındaki bu takılabilir bağlantı, kolay kurulum sağlar ve PV dizisindeki orijinal MC4 ve MC4-Evo 2 DC kablo bağlantıları gibi iyi bilinen, dayanıklı, uzun ömürlü ve düşük kayıplı bağlantı kalitesini garanti eder. Kanıtlanmış MULTILAM kontak teknolojisine ek olarak, Stäubli'nin bu enerji depolama bağlantı çözümü, arıza emniyetli kurulum sağlamak için 45 ° döndürülmüş bir birleşme yüzeyine sahiptir. MC4-Evo stor'u PV dizisinde veya inverterin DC tarafındaki akü çıkışında kullanılan bir MC4 veya MC4-Evo 2 kablo kuplajına bağlamak mümkün değildir.

Stäubli'nin tüm orijinal MC4 konnektörleri gibi, BESS için bu bağlantı çözümü olan MC4-Evo stor, IP68 koruma sınıfı gereksinimlerini karşılayarak zorlu uygulama koşullarında bile güvenilir ve uzun ömürlü çalışma sağlayan son derece sağlam bir üründür.

Yeni MC4-Evo stor konnektör çözümü, her biri invertöre ve akü depolama ünitesine monte edilen bir kablo bağlantısı ve yüzeye monte bir kutudan oluşur. Ürünün kalitesi ve performansı TÜV ve UL sertifikaları ile onaylanmıştır.

Daha fazla haber

SSA Terminals, LLC, tam otomatik yüksek kapasiteli hızlı şarj konektörlerine (QCC) sahip sıfır emisyonlu elektrikli araçlar (EV'ler) için tasarlanmış 33 terminal çekicisini hizmete soktu.
Fransız dokuma fabrikası ESG gereksinimlerini karşılamak için Stäubli'ye yatırım yapıyor